دستگاه گوارش فیل پروتئین قهوه را از بین میبرد و به آن طعمی خاص و منحصر به فرد میدهد.
سرویس عکس و فیلم فردا: گرانترین قهوه جهان در تایلند و با کمک فیلها تولید میشود. دانههای قهوه به فیل ها خورانده میشود. این دانه ها طی ۱۵ تا ۷۰ ساعت از دستگاه گوارش فیل عبور می کنند و آنهایی که سالم ماندهاند دفع میشوند. دستگاه گوارش فیل پروتئین این قهوه را از بین میبرد و به آن طعمی خاص و منحصر به فرد میدهد. در مرحله بعد دانههای سالم قهوه از مدفوع فیل جدا میشود و پس از شستن، بو داده میشود. تصاویر زیر مراحل تهیه این قهوه را نشان میدهند.