تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANYNEWS.IR


سند جامع آموزش شهروندان در سراهای محلات پایتخت تهیه و تدوین می شود
تاريخ خبر: دوشنبه، 22 آذر 1395 ساعت: 10:54

به گزارش گروه آموزش و فرهنگ سازی شهرداری نیوز، قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به تبدیل برنامه آموزشی مدون در محلات به سند جامع و کاربردی آموزش شهروندان گفت: سراهای محلات به عنوان یک مجموعه فرهنگی باید در ترویج فضایل اخلاقی در محله ها تلاش کنند.

 

يكصد و پنجاهمين نشست شوراي مديريت محلات تهران به ریاست علی محمد نائینی قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران  و با حضور سيدمرتضي موسوي رييس دبيرخانه ستادساماندهي مشارکت‌هاي اجتماعي در محلات شهر تهران، مدیران کل ادارات حوزه ستادی معاونت اجتماعی و همچنین نمایندگان معاونین اجتماعی مناطق و سازمان ها و شركت‌هاي وابسته شهرداري تهران و سایر اعضای این شورا به منظور بررسی عناوین آموزشی در سراهای محلات در سالن کنفرانس ساختمان معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد.

طی این نشست علی محمد نائینی قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تاکید بر ضرورت آموزش شهروندان، به نشست ها و جلسات متعدد برای دریافت نظرات مختلف اشاره کرد و افزود: آموزش شهروندان در سراهای محلات ذیل آیین نامه مشارکت های اجتماعی ابلاغی شهردار تهران مطرح می شود.

وی تصریح کرد: اکنون در سراهای محلات برخی دوره ها در قالب فرهنگی اجتماعی و برخی جهت درآمدزایی برگزار می شود که این وضعیت نیازمند ساماندهی است. با تامین نیازمالی محلات و اجرای صحیح دستور پرداخت اعتبار محلات، می توانیم آموزش ها را بر اساس اهداف پیش بینی شده، جهت دهی کنیم.

قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، سرفصل دوره ها را نیازمند برنامه تفصیلی دانست و افزود: برای هر دوره باید محتوا شامل محتوای تولیدی و اقتضایی تهیه و تولید شود.

وی با تاکید بر محله محوری در اداره سراهای محلات گفت: سراها باید علاوه بر پاسخگویی به نیازهای محله، به صورت مردمی اداره شود. از سوی دیگر نیز نظارت و کنترل بر جهت گیری ها و اهداف صورت گیرد.

به گفته نائینی، ارائه آموزش ها به شهروندان در سراهای محلات در محورهایی چون آسیب های اجتماعی (طلاق، اعتیاد و بیکاری)، تحکیم بنیان خانواده، مدیریت تغییرات فرهنگی و آموزش های شهروندی تنظیم شده که محورهای جدید نیز به آن افزوده خواهد شد.

وی ترویج الگوی مصرف صحیح در جامعه، نوسازی، حوادث غیر مترقبه، اقتصاد مقاومتی در مقیاس محله و خانواده، آشنایی با انقلاب اسلامی و آموزش قرآن و ... را از جمله موارد مهم آموزشی برای شهروندان برشمرد و افزود: ما به عنوان مجموعه فرهنگی باید در ترویج فضایل اخلاقی در محله ها تلاش کنیم.

قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: پس از تنظیم برنامه تفصیلی و آماده سازی محتوا، سند جامع آموزش های شهروندی در محلات تهران تدوین می شود تا به عنوان مبنای کاربردی آموزش ها در سطح محلات مدنظر قرار گیرد.

در این نشست مسئولین ادارات و سازمان های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران مرتبط با خانه های 11 گانه سراهای محلات نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص مباحث آموزشی ویژه شهروندان تهرانی مطرح کردند.