تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANYNEWS.IR


ناوگان اتوبوسرانی تهران با فرسودگی دست به گریبان است
تاريخ خبر: شنبه، 5 مهر 1393 ساعت: 09:18

به گزارش گروه حمل ونقل ترافیک شهرداری نیوز،مهندس حجت‏ الله بهروز افزود: با برنامه‏ریزی‏هایی که در جهت «ایمن‌سازی» و «روان‏سازی» رفت و آمد وسایل نقلیه از جمله توقف کامل حفاری‏ها و فعالیت‏های عمرانی صورت گرفته، تمامی تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد راه‏بندان در مسیرهای منتهی به مدارس در روزهای ابتدایی ماه مهر به کار گرفته‏ایم.

وی با اعلام این که در سال جدید تحصیلی، حدود 16 هزار دستگاه خودرو به عنوان سرویس مدرسه، مسئولیت جابه‏جایی دانش‏آموزان را بر عهده دارند، تأکید کرد: دانش‏آموزان به عنوان امانت دست رانندگان سرویس مدارس سپرده شده‏اند و راننده‌ها در قبال حفظ ایمنی و سلامتی تک تک این عزیزان که با وسیله نقلیه آن ها رفت و آمد می کنند، مسئولیت دارند.

قائم مقام معاون شهردار تهران با اشاره به این که هر خودرویی که به عنوان سرویس مدرسه فعالیت می کند، باید از بیمه کامل سرنشین و برگه معاینه فنی برخوردار باشد، اظهار کرد: در تعامل مثبت با آموزش و پرورش و پلیس راهور، نسبت به کنترل‌ و نظارت‌ بر تمامی خودروهایی که به عنوان سرویس مدرسه فعالیت می‏کنند، اقدام شده و رانندگان سرویس مدارس باید ضمن سپری کردن دوره‏های آموزشی، از نظر صلاحیت‏های حرفه‏ای و فردی نیز به طور کامل مورد تأیید قرار گیرند.

مهندس بهروز با بیان این که صدور برچسب خودروی سرویس مدارس منوط به تأیید صلاحیت کامل رانندگان سرویس مدارس از نظر عدم اعتیاد، حُسن رفتار و نداشتن سوء سابقه است، تصریح کرد: رانندگان تاکسی باید ایمنی را برای دانش‏آموزان به ارمغان بیاورند.

وی با تأکید بر این که 60 دستگاه ون و 20 دستگاه اتوبوس مناسبسازی شده در پایانه ویژه معلولان به معلولان و جانبازان خدمات‏رسانی میکنند، اضافه کرد: در راستای تسهیل در تردد این عزیزان، در تلاش هستیم تا امکانات و تسهیلات تردد معلولان و جانبازان را گسترش داده و ظرفیت ناوگان حمل و نقل این عزیزان را افزایش دهیم.

قائم مقام معاون شهردار تهران با اشاره به این که در اطراف حدود 4 هزار مدرسه پایتخت با انجام اقداماتی نظیر اجرای خط کشی، تعبیه تابلوهای ترافیکی و نصب سرعت‏کاه‌های استاندارد، «آرام‌سازی» و «ایمن‌سازی» صورت گرفته، اظهار کرد: با افزایش 12 رام قطار جدید به خطوط مترو، ازدحام و شلوغی ایستگاه‌ها و قطارهای مترو تا حدودی کنترل شده و اساساً ورود قطارهای جدید به ناوگان ریلی، گامی بلند در مسیر استفاده هر چه بهتر و بیشتر از زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی محسوب می‌شود که در چند سال اخیر ایجاد شده است.

مهندس بهروز با بیان این که در آستانه بازگشایی مدارس با افزایش 88 دستگاه واگن جدید مترو و 170 دستگاه اتوبوس بازسازی شده، ناوگان حمل و نقل عمومی تهران تقویت گردید، تصریح کرد: 4 سال است هيچ اتوبوس جدید دولتی وارد چرخه حمل و نقل شهری تهران نشده و ناوگان اتوبوسراني پایتخت با فرسودگي دست به گريبان است اما مدیریت شهری با تمام توان روی پای خود ایستاده و با همه ظرفیت به رسالت خود در برابر شهروندان عمل می‌نماید.

وی از ورود 200 دستگاه اتوبوس دوکابین نو تا آخر امسال به خطوط بی آر تی تهران خبر داد و اضافه کرد: علاوه بر این، تا پایان سال جاری 450 دستگاه اتوبوس بازسازی شده نیز به چرخه حمل و نقل شهری تهران وارد می‏شوند و به این ترتیب، ظرفیت جابه‏جایی و خدمات‏رسانی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

دانشجویان و دانش آموزان مهم‏ترین مخاطبان حمل و نقل عمومی هستند

قائم مقام معاون شهردار تهران با اشاره به اين كه شاهد تحول اساسي در مسير ارائه خدمات هدفمند حمل و نقل شهری به شهروندان هستیم، اظهار کرد: كارت بلیت مشترک با نام «نظام يكپارچه بليت الكترونيك شهر تهران» به منظور ترغيب و تشويق شهروندان به استفاده هر چه بيشتر از ناوگان حمل و نقل عمومي، یکی از مصادیق این تحول محسوب می‌شود.

مهندس بهروز با بیان این که به لحاظ حجم مخاطب، مهمترين گروه مخاطبان حمل و نقل عمومي، دانشآموزان ساكن تهران و دانشجويان شاغل به تحصيل در پایتخت می‏باشند، تصریح کرد: با وجود تلاش‏هاي به عمل آمده از سوي سازمان فنآوري

شهرداري تهران، متأسفانه يك بانك اطلاعاتي واحد و جامع از کل دانشجویان مشغول به تحصیل در پایتخت در دسترس نیست اما با این وجود، صدور کارت ‏بلیت را برای این عزیزان شروع کرده‏ایم.

وی در پایان با تأکید بر این که در فرهنگ ترافيک با خلاء‌های بسیاری رو به رو هستیم، خاطرنشان کرد: موضوع آموزش و فرهنگسازي در زمینه رفتارهای ترافيکی و حرکت در جهت رعايت نظم و انضباط در فرهنگ ترافيک از اهميت بسياري برخوردار است و اعتقاد داریم مشارکت شهروندان کلید حل مشکلات شهر است.