تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANYNEWS.IR


متکدیان خیابانی جریان ترافیک­ را به تأخیر می اندازند
تاريخ خبر: سه شنبه، 11 خرداد 1395 ساعت: 09:14

 به گزارش گروه آموزش و فرهنگ سازی شهرداری نیوز، تکدی گری، پدیده رو به رشدی در تهران و سایر کلان شهرهای کشور است که به دلایل مختلف اقتصادی و اجتماعی شکل می­گیرد و از ابعاد مختلف می­توان به آن نگریست که یکی از این زوایا که کمتر مورد توجه قرار گرفته، ایجاد سد معبر در معابر شهری به ویژه حضور متكديان خياباني در خيابان هاي پر تردد از جمله در ميدان ها و تقاطع هاي پر تراکم است كه جريان ترافيك را به تأخير انداخته و باعث اختلال در ترافيك عبوري مي شود.

حضور انبوه متكديان كه با اَشكال و شيوه هاي مختلف در معابر اصلي و شرياني شهر حاضر شده و عموماً در هر چهار جهت چهارراه هاي مهم شهر حضور دارند، علاوه بر ايجاد آشفتگي در نظم و انضباط خودروهاي عبوري به دليل امتناع رانندگان از مواجهه با متكديان و برخورد احتمالي با آنها، باعث ايجاد وقفه در تخليه بار ترافيك تقاطع شده و با كاهش سرعت خودروها، طول صف خودروهاي عبوري در پشت چراغ قرمز را افزايش مي‌دهند.

يك عضو شوراي اسلامي شهر تهران در اين ارتباط با اعلام اين كه بخش قابل توجهي از متكديان تهران، مهاجران شهرستاني و اتباع بيگانه هستند، گفت: اين افراد توسط شبكه هاي مافيايي سازماندهي شده و در سطح خيابان هاي تهران توزيع مي شوند.

دكتر غلامرضا انصاري با اشاره به اين كه در اصل، آسيب هاي اجتماعي را بايد به شكل ريشه اي مورد بررسي قرار داد و به اين منظور، در وهله نخست بايد این آسيب ها ريشه يآبي شده و از توليد و تکثیر آنها در جامعه جلوگيري به عمل آيد، اظهار كرد: وقتي در كشور كار و اشتغال نباشد، بيكاري و ركود اقتصادي، به تولید و توسعه آسيب هاي اجتماعي دامن می زند.

وي با بيان اين كه در زمينه ساماندهي متكديان طي 8 سال مديريت دولت هاي نهم و دهم، فعاليت هاي غير مؤثر و بي برنامه ای انجام شد و درمان ها، مقطعي و مسكّن بود، تصريح كرد: اقداماتي كه در آن 8 سال برای حل آسيب هاي اجتماعي انجام شد، ناكارآمد، غير علمي و بي ثمر بود.

رییس اسبق سازمان بهزیستی کشور در پايان با تأكيد بر اين كه سازمان هايي همچون كميته امداد از رسالت اصلی خود فاصله گرفته اند، خاطرنشان كرد: براي رفع آسيب هاي اجتماعي، توليت واحد لازم است و به این منظور، باید تشکیلاتی جدید در قالب سازمانی مستقل همچون سازمان ملي رفاه اجتماعي که ریاست آن در حد معاون رييس جمهور باشد، شكل بگيرد.