تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANYNEWS.IR


ساخت سریال درباره آشپزی ایرانی
تاريخ خبر: دوشنبه، 23 فروردين 1395 ساعت: 09:00
خبرگزاری مهر: امین صدیقی رییس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی با اشاره به تفاوت های این مرکز با مرکز امور نمایشی سیما و کارکردهای این دو مرکز به خبرنگار مهر گفت: مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی در حوزه ریاست مستقر است و مرکز سیما در حوزه معاونت سیما مستقر است. در حوزه نمایش فقط معاونت سیما مطرح نیست بلکه معاونت استان ها و معاونت برون مرزی نیز فعالیت دارند بنابراین لازم بود مرکزی باشد که بتواند فعالیت های این حوزه های مختلف را سامان دهد و جلوی اقدامات موازی را بگیرد، در آینده هم اگر فعالیت زائد و موازی باشد اصلاح خواهد شد.

وی با اشاره به فیلمنامه هایی که در این مرکز در حال بررسی هستند از «سرزمین کهن» یاد کرد و گفت: این سریال هم اکنون در حال بررسی است، بعضی از اصلاحات این سریال افراطی بود و به سریال ضربه می زد و چون در حال پخش بود، نمی شد به خوبی آن را بررسی کرد. ما اکنون فصل اول و دوم این سریال را مشاهده کردیم و فیلمنامه هم دوباره بررسی شد تا اگر نیاز به اصلاحاتی داشت قبل از کلید خوردن اصلاح شود.

فیلمنامه «سعدی» در حال نگارش و بازنویسی نهایی

صدیقی از فیلمنامه هایی که در حال نگارش است سخن گفت و توضیح داد: فیلمنامه پروژه الف «سعدی» در حال نگارش و بازنویسی نهایی در حال انجام است. هنوز قطعی نشده است که این فیلمنامه در مرکز ما به تولید برسد و یا در مرکز امور نمایشی سیما ولی پیش‌تولید آن سال آینده انجام خواهد شد.

وی درباره سریال «هفت پهلوان» که قرار است به کارگردانی حسن فتحی ساخته شود، یادآور شد: این سریال هم اکنون در حال نگارش است و قرار است در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی تولید شود. از دیگر سریال های خوبی که قرار است به تولید برسد سریال «آشپزنامه» است که در بستر تاریخ رخ می دهد اما داستانی تخیلی دارد و قرار است در آن آشپزی ایرانی و سنتی به تصویر کشیده شود.

بودجه ما در حد گروه فیلم و سریال یک شبکه هم نیست

صدیقی با اشاره به بودجه این مرکز عنوان کرد: ما بودجه ناچیزی داریم که در حد گروه فیلم و سریال یک شبکه هم نیست اما سعی می کنیم در حد بودجه ای که داریم کارها را آغاز کنیم. پیش از این کارها به نوعی زخمی می شدند و ممکن بود چندین پروژه با هم آغاز شود و هر کدام تا حدی جلو رود اما در نهایت به سرانجام نمی رسید. این روند باعث می شد انبوهی از پروژه ها بخوابد و صاحبان آنها ناراضی باشند.

وی اضافه کرد: سعی ما بر این است که اگر توانمان در ساخت پنج سریال است همان تعداد را به تولید برسانیم و پرداخت ها منظم باشد. درواقع امور مالی قرار است جرو ماموریت های اصلی ما باشد. سعی می کنیم به این سخن آقای سرافراز که معتقد است نظام مالی و ساختار اداری باید رسانه ای باشد، عمل کنیم. برای ما اولویت با کار و پروژه است و تلاش می کنیم در این راستا حرکت کنیم.

بدهی های چند صد میلیاردی

رییس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی با اشاره به سخنانی که درباره بودجه این مرکز گفته می شود، اظهار کرد: چندی پیش یک نفر بیان کرد که این مرکز ۲۰۰ میلیارد بودجه دارد که ای کاش این مبلغ بودجه ما بود. از تعداد کارهایی هم که در یک سال ساخته می شود، می توان میزان بودجه را حدس زد چراکه بودجه را نمی توان برای ۱۰ سال نگه داشت و باید در پایان سال بازگرداند.

صدیقی در پایان با اشاره به مشکلات شبکه ها و مرکز امور نمایشی سیما عنوان کرد: یکی از مشکلات این مرکز و همچنین شبکه ها این است که بدهی چند صد میلیاردی انباشته از قبل دارند که هم کار را سخت کرده است و هم باعث شده است که طلبکاران بسیاری وجود داشته باشند.