صدای انفجاری که در یک خودروی در حال حرکت در خیابان هالخی رخ داد نه فقط در خود تلآویو، بلکه در سراسر جهان شنیده شد و همراه با موج انفجار، پیام آن هم به سران صهیونیست و حامیانشان در واشنگتن ارسال شد که اگر قرار بر جنگ و ترور باشد، آنها نیز در امان نخواهند بود.
به گزارش ایسنا، وطن امروز در مطلبی با عنوان « تلآویو بی دفاع» در صفحه اول شماره امروز خود نوشت: اسرائیل مدعی بود با برخورداری از مجهزترین ارتش منطقه در کنار لایههای متعدد پدافندی و سرویسهای پیچیده اطلاعاتی، به امنیتی نفوذناپذیر بویژه در تلآویو دست یافته است ولی عملیات استشهادی یکشنبهشب در قلب تلآویو، یک بار دیگر ثابت کرد مرکزیت سیاسی و اقتصادی رژیم صهیونیستی یعنی نقطه صفر عمق راهبردی آن، هرگز امن نبوده و مقاومت همانند عملیات پهپادی ماه گذشته یمنیها، هر گاه اراده کند به آن ضربه وارد میکند. صدای انفجاری که در یک خودروی در حال حرکت در خیابان هالخی رخ داد نه فقط در خود تلآویو، بلکه در سراسر جهان شنیده شد و همراه با موج انفجار، پیام آن هم به سران صهیونیست و حامیانشان در واشنگتن ارسال شد که اگر قرار بر جنگ و ترور باشد، آنها نیز در امان نخواهند بود. به گزارش رویترز، این انفجار تنها حدود یک ساعت پس از سفر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا به تلآویو انجام شد. رژیم صهیونیستی در شرایط جنگی قرار دارد و سفر وزیر خارجه دولت بایدن طبعا عاملی بود تا وضعیت امنیتی در سرزمینیهای اشغالی بویژه تلآویو، در بالاترین سطح قرار داشته باشد.
اسرائیلیها همواره مدعی بودهاند پیچیدهترین و دقیقترین سرویسهای امنیتی و جاسوسی را دارند اما در کمتر از یک ماه شینبت (آژانس امنیت داخلی رژیم) به همراه سایر نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و نظامی، عجز خود را از خنثی کردن تهدیدهای متحرک هوایی و زمینی در ارگ حاکمیتی صهیونیستها به نمایش گذاشتهاند. همانطور که پهپاد یمنی ناگهان از دل دریا بیرون آمد و با هدفی از پیش تعیین شده به نزدیکترین نقطه ممکن به مقر وزارت جنگ رژیم برخورد کرد. خودرویی که ۲ شب پیش در مرکز شهر تلآویو و بدون اطلاع یا رصد شینبت منفجر شد نیز میتوانست هر مکان یا فرد از پیش مشخص شده را هدف قرار دهد. طبق دکترین نظامی دیوید بنگورین، بنیانگذار غده سرطانی اسرائیل و نخستین رئیس دولت، اولا بازدارندگی رژیم باید به حدی برسد که مورد حمله قرار نگیرد و ثانیا، منطقه نبرد با دشمنان باید خارج از مرزهای اسرائیل باشد. اسرائیل مدعی بود با برخورداری از قویترین و مجهزترین ارتش منطقه، در کنار لایههای متعدد پدافندی، به این هدف دست یافته است.
آلگماینه ژورنال، نشریه تحلیلی مشهور و دیرپایی که مخاطبانش خواص صهیونیست نیویورک هستند، چند ماه پیش در این درباره نوشته بود: «با وجود جنگ، تلآویو و اورشلیم در گزارشهای جهانی، به عنوان شهرهای امن جایگاه کسب کردند».
حالا این توهم امنیت به سراب اسرائیلیها و نخبگان صهیونیست تبدیل شده است. از مهمترین دستاوردهای توفان الاقصی در ۷ اکتبر سال گذشته این است که ثابت شد توهمِ امنیت نفوذناپذیر اسرائیل، ساخته ذهن صهیونیستهاست و وجه مهم عملیات این هفته، آن است که این بار به جای عبور از مرزها، عملیات در قلب این رژیم یعنی تلآویو انجام شد.
نکته مهم دیگر اینکه هر ۲ جنبش حماس و جهاد اسلامی به طور رسمی مسؤولیت این عملیات را پذیرفتند که نشاندهنده نزدیک شدن مقاومت به اصل وحدت ساحات و یکی از نخستین ثمرات رهبری متحدکننده یحیی سنوار بر حماس است. کیست که نداند هم مرجع فناوری پهپادهای مقاومت مشترک است و هم مرجع ایمان رزمندگان فلسطینی، لبنانی، عراقی و یمنی به مبارزه تا پای جان با صهیونیسم. وقتی عملیات پرچمدار مقاومت فلسطین را با اقدامات تروریستی بیشمار اسرائیلیها در گوشه و کنار جهان مقایسه میکنیم که هیچگاه مسؤولیتشان را نمیپذیرند، تفاوت سطح آمادگی روانی جبهه مقاومت با صهیونیستها برای یک جنگ همهجانبه آشکار میشود.