ایسنا: پیرحسن کولیوند فرآیند اعزام بیماران فاجعه منا به داخل کشور را سخت و طاقت فرسا عنوان و تصریح کرد: 7 تن از بیماران حال عمومی مساعدی نداشتند و بایستی دستگاه ونتیلاتور به آنها متصل می ماند تا امکان انتقال آنها به داخل کشور فراهم شود.
به گفته وی، با همکاریهای جدی هواپیمایی ماهان، جمعیت هلال احمر، سازمان حج وزیارت، وزارت بهداشت و اورژانس کشور انتقال بیماران با وضعیت عمومی نامساعد به داخل کشور با موفقیت انجام شد.
رئیس بیمارستان هلال احمر در مکه مکرمه یادآور شد: با توجه به پایان عملیات حج لازم بود تا هرچه سریعتر زائران بیمار از عربستان خارج شوند که خوشبختانه هم اکنون دیگر هیچ مصدوم ایرانی در بیمارستانهای عربستان و همچنین بیمارستان هلال احمر ایران در مکه مکرمه نداریم .
به گزارش روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، وی با تاکید بر اینکه عملیات حج تمتع 94 اگرچه تلخ بود، اما درسها و تجربههای فراوانی برای جامعه پزشکی کشور در بر داشت، خاطرنشان کرد: فرآیند اعزام مصدومان فاجعه منا نیز نکات فراوانی به همراه داشت که بایستی درقالب کتب، جلسات و همایشها برای انتقال این تجربیات به دیگر همکاران بیان شود.