سرپرست نایبرئیسی زنان فدراسیون دوومیدانی وضعیت تیم ملی زنان را پیش از قهرمانی آسیا خوب ارزیابی کرد و گفت: طبق بررسی کادر فنی شانس کسب مدال داریم.
به گزارش ایسنا، یازدهمین دوره رقابتهای دوومیدانی داخل سالن قهرمانی آسیا روزهای ۲۸ تا ۳۰ بهمن به میزبانی ایران و در ورزشگاه آفتاب انقلاب برگزار خواهد شد.
زهرا محمودوند، سرپرست نایبرئیسی زنان فدراسیون درباره آخرین وضعیت تیم ملی زنان پیش از قهرمانی آسیا به ایسنا گفت: تیم ما فرصت فوقالعادهای پیش رو دارد؛ چرا که مسابقات قهرمانی آسیا محلی برای کسب سهمیه مسابقات جهانی است. به همین دلیل مدعیان آسیایی هم حاضرند. ۹۷ ورزشکار زن از کشورهای مختلف شرکت میکنند و فرصت خوبی داریم. از ایران هم نفرات اول تا سوم مواد مختلف انتخاب شدهاند.
او افزود: تیم ملی زنان در حال تمرین است. قبل از این هم مسابقات قهرمانی باشگاههای کشور را داشتیم که بچهها محک خوردند و وضعیت بدی ندارد. پیست تارتان تعمیر و مرمت شد و الان با تغییرات جدید تمرین میکنند.
محمودوند درباره شانس مدالآوری تیم زنان ایران در قهرمانی آسیا گفت: مدالآوری قابل پیشبینی نیست. حریفان اصلی ما در این دوره هند، چین، ژاپن و قزاقستاناند. ناامید نیستم و با توجه به ارزیابی کادر فنی شانس مدال هم داریم.
او در مورد اشتباههای داوری که در قهرمانی باشگاههای کشور اتفاق افتاد و تلاش فدراسیون برای برطرفکردن آنها گفت: هر چند این موضوع به سالهای قبل برمیگردد و الان خود را نشان داد اما آقای مبینی با توجه به مسئولیتی که داشت، عذرخواهی کرد. همان اتفاق باعث شد تغییراتی جدی در داوری زنان و مردان داشته باشیم و کمیته آموزش فدراسیون هم آموزش در بخشهای مختلف را شروع کرده است. از طرفی مسئولان فنی آسیا و داوران حرفهای از طرف کنفدراسیون آسیا به ما اضافه میشوند و مشکلی در این بخش نخواهیم داشت.
سرپرست نایبرئیسی زنان فدراسیون دوومیدانی درباره انتخاب سپیده توکلی به عنوان سرمربی تیم زنان در قهرمانی آسیا گفت: اولین بار است که سرمربی زن داریم. این اتفاق باید در سالهای قبل میافتد چون مربیان بادانش، کم نداریم. از آنجا که خانم توکلی از رکوردداران دوومیدانی است، در مادههای پنجگانه و هفتگانه مدال دارد، به مواد مختلف مسلط است و تجربه خوبی هم در سرمربیگری دارد، به این جمعبندی رسیدیم که در کنار مربیان قوی و نامآشنای دیگری همچون زهرا نبیزاده، زینب موسوی، جمیله سیفی، پرستو احمدی و فهمیه کلهر (سرپرست)، به عنوان سرمربی فعالیت کند. همراهی و همدلی این تیم کمک میکند نتیجه بهتری از تلاش ورزشکاران بگیریم.
او ادامه داد: برخی افراد هویت رشته دوومیدانی هستند. خانم توکلی هم تحصیلات مرتبط، سابقه قهرمانی و سرمربیگری دارد و حیف است که به میدان نیاید. در بخش داوران و مربیان هم زنان باید جدیتر کار کنند.
محمودوند در پاسخ به این سوال که در مدت حضورش در فدراسیون، اصلیترین مشکل دوومیدانی زنان را در چه دیده است، گفت: بخشی از مشکلات زنان ما با مردان مشترک است اما همین استقلال در بخش زنان اتفاق خوبی است. انتخاب کادر فنی زن باید پیش از این انجام میشد. از طرفی هیاتها میتوانند از نظر استعدادیابی به ما کمک کنند اما در بخش زنان به اندازه کافی فعال نیستند. در این مدت با زنان نواب رئیس هیاتها صحبت کردهام که کمک کنند و جدیتر وارد میدان شوند. مربیان هم باید آموزش بینالمللی ببینند چون خروجی آن در تیم ملی دیده میشود.