کره شمالی امروز (چهارشنبه) ضمن انتقاد از سند پنتاگون که براساس آن پیونگیانگ «تهدید مداوم» خوانده شده، گفت که هیچ کشوری بجز آمریکا «بزرگترین تهدید تسلیحات کشتار جمعی محسوب نمیشود».
به گزارش ایسنا، وزارت دفاع آمریکا اخیرا در نسخه بهروز شده «استراتژی برای مقابله با تسلیحات کشتار جمعی»، چین را «تهدیدی پیشرو»، روسیه را «تهدیدی بحرانی» و کره شمالی را «تهدیدی مداوم» خواند.
طبق گزارش یونهاپ، این وزارتخانه همچنین هشدار داد که پیشرفت نظامی کره شمالی به این «رژیم سرکش» امکان استفاده از تسلیحات هستهای در هر مرحله از یک درگیری را میدهد.
خبرگزاری مرکزی کره شمالی موسوم به KCNA به نقل از سخنگوی وزارت دفاع این کشور اعلام کرد: «تهدید مداوم» عبارتی است که بیشتر درخور و مناسب ایالات متحده میباشد؛ بزرگترین کشور مسلح به تسلیحات کشتار جمعی و تنها جنایتکاری که از بمب اتمی استفاده کرده است. این کشور جمهوری دموکراتیک خلق کره را دشمن نامیده و طی یک قرن گذشته تهدیدهای بیسابقه هستهای را تشدید کرده است.
طبق گزارش این خبرگزاری، آمریکا «بزرگترین تهدید کشتار سلاح جمعی» محسوب میشود و «تهدید خطرناکی» برای کره شمالی است و میخواهد هژمونی نظامی جهانی را به دست بگیرد.
خبرگزاری رسمی کره شمالی در پایان گزارشش تصریح کرد: چنین تهدیداتی از سوی ایالات متحده که به دنبال استفاده از تسلیحات کشتار جمعی علیه جمهوری دموکراتیک خلق کره است، کره شمالی را مجبور کرده تا بازدارندگی قدرتمند خود را تقویت کرده و با تهدیدات آمریکا مقابله کند.
وزارت دفاع کره جنوبی هم امروز به کره شمالی بار دیگر هشدار داد که اگر از تسلیحات هستهای استفاده کند، «با پایان رژیم مواجه خواهد شد».
این وزارتخانه با انتشار بیانیهای عنوان کرد: ارتش ما به همراه ائتلاف کره جنوبی-ایالات متحده آماده است تا قویا به هرگونه حمله از سوی کره شمالی پاسخ دهد. اگر کره شمالی سعی داشته باشد از تسلیحات هستهای استفاده کند، با پایان رژیمش مواجه خواهد شد. اقدامات کره شمالی به عنوان تهدیدی قوی محسوب میشوند و صلح و ثبات را در جامعه جهانی از جمله شبه جزیره کره تهدید میکنند.
هفته گذشته کره شمالی اعلام کرد، این کشور با اصلاح قانون اساسی خود موجب تقویت توان هستهای این کشور میشود و در عین حال رهبر این کشور همکاری امنیتی سهجانبه میان کره جنوبی، آمریکا و ژاپن را «بدترین تهدید واقعی» خواند.
تصمیم اصلاح قانون اساسی در نهمین جلسه از چهاردهمین «مجلس عالی خلق» کره شمالی با حضور «کیم جونگ اون» رهبر این کشور اتخاذ شد و پس از پایان نشست دو روزه خود به اتفاق آرا اصلاحیهای را در قانون اساسی تصویب کرد که به موجب آن، کره شمالی با توسعه پر سرعت تسلیحات هستهای خود، نسبت به «بازدارندگی جنگی و محافظت از صلح جهانی و منطقهای» اطمینان حاصل میکند.
کیم جونگ اون طی سخنرانی در این مجلس اظهار کرد: «سیاست هستهای جمهوری دموکراتیک خلق کره تحت عنوان قانون اساسی این کشور دائمی شده است و براساس آن کسی اجازه ندارد از آن سرپیچی کند. این رویدادی تاریخی است و به ما اهرم سیاسی قدرتمندی ارائه میدهد تا به طور چشمگیری تواناییهای دفاع ملی خود را تقویت کنیم.»