به گزارش گروه حمل و نقل و ترافیک شهری تهرانی نیوز، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بر لزوم شناورسازی ساعات آغاز به کار ادارات، مدارس و دانشگاهها برای کنترل ترافیک اول مهر تأکید کرد و گفت: پیشنهاداتی در این زمینه ارائه شده است.
جلال بهرامی در حاشیه افتتاح هشت واحد سیار معاینه فنی خودروهای سبک شهر تهران در قالب شصت و پنجمین پویش افتخار و امید در جمع خبرنگاران در تشریح تشکیل ستاد استقبال از مهر در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ستاد استقبال از مهر دو موضوع را به صورت موازی دنبال میکند که یکی مدیریت واحد شهری و دیگری تأمین تجهیزات بخش حمل و نقل عمومی است.
به گفته وی، هماهنگیهای تقاضای سفر در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مصوبهای در خصوص شناورسازی ساعات کاری داشتیم تا این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد و از طریق فرمانداری و استانداری تهران به عنوان پیشنهاد در دولت مطرح و نهایتا مورد تصمیم نهایی قرار گیرد. همانطور که در حال حاضر این شناورسازی انجام شده قطعا میتواند بر اساس پیش بینیهای ما تا ۴۰ درصد ترافیک اول مهر را کاهش دهد.
معاون شهردار تهران ادامه داد: این شناورسازی در حقیقت به این معناست که ساعات کار ادارات، دانشگاهها و مدارس همه در یک زمان نباشد؛ لذا پیشنهاداتی از طرف مرکز کنترل ترافیک و اداراتی که در جلسات حضور دارند به فرمانداری پس از بررسی ابعاد مختلف موضوع ارائه خواهد شد. بی تردید اگر تهران را با نگاه ویژهای مد نظر قرار ندهیم با توسعه معبر مشکل ما حل نخواهد شد.
وی افزود: شش رام قطار مترو در حال حاضر بازسازی و به ناوگان اضافه شده و شش رام قطار دیگر نیز تا مهر ماه به خطوط اضافه خواهد شد. همچنین اولویت اتوبوسها نیز برای تحویل تا مهر ماه مورد تأکید قرار گرفته، ۴۴۰ دستگاه از ابتدای دوره مدیریت شهری جدید به ناوگان اضافه شده و ۳۰۰ دستگاه نیز تا مهر ماه اضافه خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادامه داد: در بحث سرویس مدارس نیز طرحی توسط آموزش و پرورش و شرکتهای اتوبوسرانی و تاکسیرانی ارائه شده که در دست بررسی است و امیدواریم تا جایی که میشود دانش آموزان و اولیاء از سرویس مدارس استفاده نکنند و با شناورسازی آغاز مدارس بتوانیم از ظرفیت حمل و نقل عمومی استفاده کنیم. در شرایطی که آموزش و پرورش نسبت به شناورسازی ساعات آغاز مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان اقدام کند این امکان وجود دارد که بلیت مترو برای دانش آموزان به حداقل برسد و یا به صورت رایگان باشد. امیدواریم این موضوع پس از بحث و بررسی از طریق فرمانداری تهران دنبال شود.