فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیةالل (ص) گفت: با وجود شرایط تحریم و دشمنیها متخصصان داخلی توانستند به موفقیتهای چشمگیری در حیطه پزشکی دست یابند، اما بازهم تبعات حوادث شیمیایی پایانی ندارد.
به گزارش ایسنا، حسن ابوالقاسمی در مراسم اختتامیه دوره آموزش و پایش سلامت جانبازان شیمیایی استان تهران توضیح داد: امروز افتخار داریم به کسانی که سالها تلاش کردند و از جان شیرین خود برای دفاع از وطنمان گذشتند، خدمت کنیم. هرساله در ایام بمباران سردشت و حلبچه مجلس گرامیداشت برگزار میکنیم تا به دنیا اثبات کنیم مردم ایران در زمان جنگ تحمیلی بسیار مظلوم بودند، اما غولهای رسانهای دنیا اجازه انعکاس آن را نمیدهند و سالهای دفاع مقدس را وارونه نشان دادند و ملت ایران مظلوم واقع شده است.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله با اشاره به اینکه پس از پیمان منع سلاح شیمیایی که اوج مصرف آن در ویتنام توسط آمریکاییها بود، بزرگترین حادثه شیمیایی در جنگ ایران و عراق اتفاق افتاد، خاطرنشان کرد: غرب حقایق را وارونه جلوه دادند و حتی به ما کمک هم نکردند. آغاز ساخت سلاحهای شیمیایی در عراق قبل از انقلاب بود و در زمان جنگ نیز به ساخت آن ادامه دادند و این جنایتی بود که غرب به راحتی نمیتواند آن را کتمان کند، جنایتی که متأسفانه حتی محکوم هم نشد.
وی با بیان اینکه در حادثه اشنویه با ۷ بمبی که در آنجا استفاده شد، اوضاع به مراتب بدتر از بمباران سردشت و حلبچه بود، خاطرنشان کرد: امروز با وجود اینکه ما بیش از چند هزار جانباز شیمیایی داریم با وجود شرایط تحریم و دشمنیها متخصصان داخلی توانستند به موفقیتهای چشمگیری در حیطه پزشکی دست یابند، اما بازهم تبعات حوادث شیمیایی پایانی ندارد.
ابوالقاسمی در پایان گفت: در حال حاضر خواسته ما از بنیاد شهید و امور ایثارگران این است که همکاریهای ما در دانشگاه و بنیاد هم در خصوص تحقیقات و هم پایش جانبازان شیمیایی بیشتر شود. بیمارستان بقیةالله تعداد قابل توجهی تخت و آمادگی کافی در جهت خدمت به ایثارگران عزیز را دارد و همچنین بخشی از بیمارستان را با بهترین امکانات لازم مهیای حوادث غیرمترقبه این چنینی کردهایم.