همشهری آنلاین: زمانی که با مورچه قرمز بافنده روبرو میشویم معمولا طرفشان نمیرویم و ترجیح میدهیم از آنها دور بمانیم.
به نقل از وبسایت استیسمن، برعکس ما چندین قبیله در شرق هندوستان وجود دارند که از مورچههای قرمز بافنده بهعنوان ماده اصلی برای تهیه یک نوع سس استفاده میکنند. چتنی بهطور گسترده توسط اعضای قبایل مستقر در اودیشا، چاتیسگر و جهرخند میل میشود و مانند یک اکسیر مورد احترام است.
محققان چندین فایده سلامتی مرتبط با مصرف آن را یافتهاند. البته هیچ توضیحی در این خصوص وجود ندارد و به طور کلی مشخص نشده است که فوائد خوردن سسی که از مورچه قرمز تهیه شده، چیست.
دستور العملهای تهیه سس و ترشی از مورچههای قرمز در محلههای مختلف، بسته به قبایل خاص و مناطق روستایی هند، دست نخورده باقی مانده است.
اخیرا این غذا توسط افرادی از سایر اقشار جامعه نیز کشف شده است و بسیاری از علاقهمندان، به تحقیق بیشتر در مورد آن ترغیب شدهاند. محققان مواد غذایی ادعا میکنند که «چتنی» ساختهشده از مورچه قرمز در واقع یک غذای فوقالعاده است!
اگرچه مورچه قرمز، سمی در نظر گرفته میشود، اما در کمال تعجب میتوان آن را بهعنوان غذا نیز خورد. برخی از قبایل حتی آن را به صورت خام هم میخورند.
روش تهیه چتنی از نسلی به نسل دیگر منتقل شده و میشود.