قاسم شهابی گفت: در این طرح آزمایشی، بالاست و لامپ چراغ ۱۲۵ وات جیوه برکنار شده و ۷ عدد ماژول ۵ وات LED روی رفلکتور وارونه شده چراغ نصب میشود.
وی هدف از اجرای این طرح را کاهش توان چراغ از ۱۲۵ وات به ۳۵ وات و حصول پیکسایی ۹۰ واتی به ازای هر چراغ اعلام کرد و افزود: از مزایای اجرای این طرح میتوان به شدت نور و طول عمر بیشتر، کاهش ۶۶ درصدی جریان مصرفی، عدم نیاز به تجهیزات مانند درایو و بالاست، قابلیت دست یافتن به توانهای مختلف و از دست نرفتن نور کامل چراغ با سوختن یک ماژول اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ادامه داد: با اجرای این طرح به ازای هر چراغ ۱۰۰ هزار تومان سود حاصل میشود و عدم زیانهای زیست محیطی و نیز افزایش رضایتمندی مشترکان از جمله سایر مزایای ارزشمند این طرح است.
شهابی تصریح کرد: با اجرای آزمایشی این طرح در شهرستانهای استان تهران در مدت دو سال و با نصب تعداد ۳۰۰ دستگاه، شاهد پیکسایی ۲۷ کیلوواتی و نرخ خرابی کمتر از یک درصد بوده و با تحقق نتایج قابل قبول، امیدواریم این پروژه هر چه زودتر در سایر شهرستانهای استان و نیز کل کشور اجرایی شود.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت مناطق برق، شهرداریها، دهیاریها و شهرکهای صنعتی در سطح استان با نصب ۱۲ هزار و ۱۳۵ چراغ LED در قدرتهای مختلف گفت: تاکنون ۲ مگاوات پیکسایی در سطح استان حاصل شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در پایان تصریح کرد: به دنبال مکاتبات انجام شده با راهداریها، شهرداریها و همچنین نظارت و بازدیدهای مستمر شبانه ناظران عالی شرکت، روند متعادلسازی روشنایی معابر محورهای مواصلاتی، پارکها و تابلوهای تبلیغاتی به پیشرفت قابل قبولی رسیده و این شرکت به پیکسایی ۲۰ هزار و ۵۰۰ کیلوواتی طبق هدفگذاری شرکت توانیر نائل شده است.