تسنیم: تقوایی از متخصصان گوارش با بیان اینکه کاهو سرشار از ویتامین های K , Aبتا کاروتن و فلانوئید است گفت: این ویتامین های موجود شادابی پوست و تقویت بینایی می شود و ، بیماری دهان و ریه جلوگیری می کند موجب افزایش تراکم استخوان و از بیماری آلزایمر جلو گیری می کند.
تقوایی با اشاره به اینکه کاهو حاوی آهن و اسید فولیک است افزود : سبب افزایش گلبول قرمز خون و برای درمان کم خونی می شوند و سلولز و فیبر موجو د در کاهو برای جلوگیری از یبوست استفاده می شود .
وی لکتوکاریوم موجود در کاهو برای درمان بی خوابی مفید است تصریح کرد :کاهو دارایی منگنز است و برای تقویت و جلوگیری ریزش مو و سفید شدن استفاده می گردد.
این متخصص گوارش بیان کرد : ویتامین C موجود در کاهو موجب تقویت ایمنی بدن و از عفونت جلوگیری می کند.
تقوایی با اشاره به اینکه کاهو داری مواد معدنی آهن ، منیزیم ،مس ، کلسیم و پتاسیم است ، گفت : پتاسیم باعت کنترل فشار خون و سلامت قلب می گردد.
وی، خاطر نشان کرد برگ های سبز کاهو ارزش غذایی بهتری دارند .