تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANYNEWS.IR


درخواست یک نشریه: به ترامپ رای ندهید
تاريخ خبر: يکشنبه، 28 ارديبهشت 1399 ساعت: 10:25

 ایسنا: نشریه معتبر پزشکی انگلیسی «لنست» با انتقاد شدید از سیاست‌های ترامپ در قبال شیوع ویروس کرونا، از مردم آمریکا خواست در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو به او رای ندهند.

به نوشته تارنمای خبری هیل، این نشریه روز جمعه در جدیدترین شماره خود رویکرد دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در قبال کرونا را "متناقض و ناهماهنگ" دانست و افزود: آمریکایی‌ها باید در ژانویه ۲۰۲۱ رییس جمهوری را در کاخ سفید بنشانند که بفهمد سلامت عمومی نباید با سیاست‌های حزبی هدایت شود.
 
نشریه لنست این مطالب را در مقاله‌ای نوشت که بر عملکرد «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا» و لزوم احیای آن پس از آسیب‌هایی که از دولت ترامپ به آن رسیده، تمرکز داشت.
 
لنست با کنایه به اظهارات جنجالی ترامپ درباره پیروزی بر کرونا، نوشت: دولت [ترامپ] با گلوله‌های جادویی مشغول است - واکسن‌ها، داروهای جدید و امیدواری به اینکه ویروس خودبخود محو شود. اما تنها تکیه بر اصول اساسی سلامت عمومی مثل آزمایش‌گیری، ردگیری انتقال ویروس و جداسازی افراد مبتلا می‌تواند به پایان این همه‌گیری منجر شود.
 
رییس جمهوری آمریکا که به دلیل عملکردش در مقابله با کرونا به شدت تحت انتقاد است، در ابتدا وجود چنین ویروسی را انکار می‌کرد و می‌گفت که این آنفولانزا است و دموکرات‌ها برای توطئه علیه او چنین شایعاتی را مطرح می‌کنند.
 
اما پس از افزایش شمار مبتلایان او مجبور به پذیرش شیوع کرونا در آمریکا کرد اما در عین حال از اقدامات جدی مثل قرنطینه و تامین گسترده تجهیزات پزشکی خودداری کرد.
 
ترامپ در نهایت مجبور به پذیرش واقعیت شد و کارگروهی برای مقابله با کرونا در کاخ سفید تشکیل داد، اما منتقدان و کارشناسان به شدت از او به دلیل انکار و سپس تعلل در انجام اقدامات لازم در مقابله با کووید۱۹ انتقاد می‌کنند.
 
رییس جمهوری آمریکا برای فرار از انتقادهای گسترده از عملکرد و همچنین رفتارش در مقابله با کرونا، مثل امتناع از استفاده از ماسک و حمایت از کسانی که مخالف قرنطینه هستند، تلاش می‌کند اتهاماتی را علیه چین مطرح کند.
 
ترامپ پکن را متهم به پنهان‌کاری و تعلل در آگاه‌سازی جهانی درباره جزئیات کرونا می‌کند، این در حالی است که چین این اتهام‌ها را رد کرده و سازمان جهانی بهداشت نیز گفته است که واشنگتن هیچ شواهدی در این زمینه ارائه نکرده است.