تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANYNEWS.IR


پالس های منفی رسانه ای شدن پرونده های تولیدکنندگان برای فعالان اقتصادی
تاريخ خبر: دوشنبه، 18 آذر 1398 ساعت: 08:47

 

به گزارش تهرانی نیوز ، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به رسانه ای شدن پرونده گروه عظام گفت: این اقدام برای همه تولیدکنندگان کشور پالس های منفی دارد و از طرف دیگر بر روی مدیران ارشد اقتصادی و صنعتی کشور در حوزه اجرایی و دولتی اثر می گذارد.
 
رامین نورقلی پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درخصوص رسانه ای شدن پرونده گروه عظام گفت: رسانه ای کردن این پرونده در شرایط تحریم کار درستی نیست؛  اصولا در مقطع و زمانی که برای ما بسیار حساس است و بیش از هر زمان دیگری نیاز به حمایت از تولیدکننده وجود دارد نباید کاری کنیم که تولیدکننده نتواند به کار خود ادامه دهد و یا ادامه کار او با مشکل مواجه شود. 
 
 
رامین نورقلی پور با اشاره به اینکه این اقدام برای همه تولیدکنندگان کشور پالس های منفی دارد، گفت: از طرف دیگر  بر روی  مدیران  ارشد اقتصادی و صنعتی کشور در حوزه اجرایی و دولتی اثر می گذارد و موجب می شود بسیار کند حرکت کنند و متاسفانه یکی از عوارض منفی این نوع عملکردها، طولانی شدن بروکراسی است. بروکراتیک شدن هرچه بیشتر کارها به هیچوجه به صلاح ما نیست و قطعا موجب رونق تولید نخواهد شد. 
 
نماینده مردم کردکوی ترکمن بندرگز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی گفت: رسانه ای شدن پرونده ای مانند گروه عظام، فضا را برای فعالیت فعالان اقتصادی نا امن می کند. این مساله موجب ناامنی هرچه بیشتر فضای کسب و کار در کشور می شود.
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  گفت: به طور کلی در زمانی قرار داریم که باید از تولید و تولیدکننده حمایت حداکثری داشته باشیم و باید تا حد ممکن بتوانیم از رسانه ای کردن نام ها و اسامی تولیدکنندگان چه درحوزه خصوصی و چه در حوزه دولتی پرهیز کنیم. 
 
نورقلی پور افزود: اقتصاد و تولید بدون ارتباطات بین المللی نامتصور است، بنابراین در شرایط فعلی قطعا بر اساس اصول پذیرفته شده بین المللی قادر به داد و ستد و کار نیستیم  و ناگزیر به توسل به دیگر روشها هستیم که قطعا ممکن است این ساز و کارها از منظر دستگاه های نظارت کننده ساز و کارهایی شبهه انگیز و فسادآور باشد  در حالیکه از طرف دیگر ممکن است اصلا غیر از توسل به این روشها راه دیگری  برای کار و تولید وجود نداشته باشد، بنابراین وقتی قضیه به این شکل باشد این نوع برخوردها و مانور دادن ها در مورد یک پرونده  کار صحیحی نیست و این مساله در مورد تمام تولیدکنندگان صادق است.  
 
رامین نورقلی پور اظهار داشت: شرایطی که به دنبال تحریم ایجاد شده، شرایط ناپایداری در اقتصاد است و هیچ تردیدی وجود ندارد که این شرایط ناپایدار موجب ایجاد سوء استفاده هایی نیز می شود. درخصوص اقدامات انجام شده در جهت مقابله با تخلفات در این زمینه قطعا با توجه به جلسات مختلفی که در وزارت صمت با وزیر صمت داشتیم اقداماتی انجام شده است.
 
نورقلی پور افزود: قطعا مشکل انتقال مواد اولیه، مواد خام و انتقال پول موجب بروز این مشکلات گسترده شده است که البته وزارت صمت در این خصوص تمهیداتی دارد، در حوزه تقنین نیز در  مجلس کارهایی از قبل صورت گرفته که مبنای حرکت بخش دولتی به عنوان سیاستگذار و بخش غیر دولتی به عنوان فعالان تولید و بازار بوده است، در کمیسیون صنایع نیز جلساتی را با حضور مسئولان اجرایی کشور، وزیر صمت و معاونان ایشان و مدیران عامل خودروسازان و صنایع قطعه سازی  داشته ایم تا  بتوانیم راه حل های مقتضی را بیابیم؛ البته این بدان معنی نیست که یافتن راه حل ها به آینده موکول شده باشد بلکه در حال حاضر نیز این فرایند در جریان است و  ادامه دارد. 
 
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  گفت: تا زمانی که محدودیت های موجود رفع نشوند مشکل به صورت اساسی حل و فصل نخواهد شد. همه مشکلات موجود، داخلی نیستند اما متاسفانه ما با افزایش نظارت ها به دنبال رفع مشکل در داخل هستیم.