جراح استخوان و مفاصل، مزایای ورزش کردن را برای کاهش دردهای آرتروز تشریح کرد و گفت: ورزشهایی که باعث تقویت بافت عضلانی در بدن میشوند، به افراد مبتلا به بیماری آرتروز توصیه میشود.
فارس: جراح استخوان و مفاصل، مزایای ورزش کردن را برای کاهش دردهای آرتروز تشریح کرد و گفت: ورزشهایی که باعث تقویت بافت عضلانی در بدن میشوند، به افراد مبتلا به بیماری آرتروز توصیه میشود.
آرش شرافت وزیری گفت: آرتروز یک بیماری مزمن در غضروف مفاصل و استخوان است و به زبان ساده همان فرسایش است.
وی ادامه داد: غضروف و استخوان به مرور در طول عمر به خصوص در افرادی که بیش از حد از ظرفیت بدنی خود کار می کشند و بر اثر فشارهای وارده دچار تخریب و آسیب های میکروسکوپی می شود.
این جراح استخوان و مفاصل گفت: با شروع این آسیبها روند آرتروز نیز آغاز می شود در حالی که علامتی در ظاهر ندارد و هنگامی فرد متوجه آن می شود که این تخریب بر بافتهای دارای عصب فشار وارد کند. در این زمان علائم آرتروز خود را نشان می دهد.
ورزش هایی که برای آرتروز مفیدند
شرافت وزیری گفت: ورزش های افزایش دهنده حرکات مفصل برای این بیماران مفید است چراکه انعطاف پذیری را افزایش می دهد. همچنین ورزش های هوازی و استقامتی مانند پیاده روی، دومیدانی و دوچرخه سواری باعث بهبود فعالیت قلبی و ریوی و کنترل وزن می شوند.
این عضو انجمن جهانی آسیبهای ورزشی افزود: ورزش های تقویت کننده قدرت و توان عضلات، قدرت عضلانی را تقویت می کنند و به کاهش علائم درد کمک می کند که یکی از راههای تقویت قدرت عضله راه رفتن در آب است.
مزایای ورزش برای آرتروز
وی در مورد مزایای ورزش برای بهبود دردهای آرتروز گفت:ورزش کردن باعث کاهش درد مفصل و خشکی مفاصل می شود. همچنین انعطاف پذیری عضلات موثر روی مفصل را افزایش میدهد و قدرت عضلانی مفاصل را نیز بیشتر می کند.
شرافت وزیری گفت: ورزش باعث افزایش قدرت انقباض قلب و افزایش سطح سلامتی افراد مبتلا به آرتروز میشود، قدرت استقامتی این بیماران را افزایش داده و با کاهش وزن، فشار روی مفاصل تحمل کننده وزن را کم میکند.