سال 1392 به همراه دو دوست دیگر به عنوان سه سهمیه جوانان در لیست ائتلاف اصلاحطلبان در انتخابات شورای شهر چهارم تهران قرار گرفتیم و از سوی دیگر مسئولیت کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی ستاد را بر عهده گرفتم.
بعد از برگزاری انتخابات و راهیابی 14 نفر- که شما بخوانید 13 نفر- از اصلاحطلبان به شورای شهر، بحثهایی که پیشتر درباره کاندیداهای این لیست برای شهرداری تهران مطرح شده بود، جدیتر شد.
محسن هاشمی که آن سال صلاحیتش از سوی دولت و مجلس اصولگرایان برای کاندیداتوری در انتخابات شورای شهر احراز نشد، گزینه اصلی اصلاحطلبان برای شهرداری بود و حتی آن زمان مطرح بود که تصویر و نامش به عنوان شهردار منتخب روی تبلیغات لیست بیاید، هاشمی سابقهای درخشان در متروی تهران داشت و کسی در توانایی او در اداره موفق تهران شک نداشت به جز همان خانم معروف!
از دیگر افرادی که به آن به صورت جدی در آن زمان فکر شد، عباس آخوندی بود. دولت روحانی هنوز بر سر کار نیامده بود و با توجه به سابقه طولانیمدت آخوندی در وزارت کشور و تسلط وی بر روی شوراها و شهرداری به عنوان گزینه مطلوب برای شهرداری مطرح شد و در جریان صحبتهای اولیه با دکتر حسن روحانی در آن زمان برای شهردار شدن آخوندی که هنوز به عنوان وزیر راه به مجلس معرفی نشده بود هستم.
یک پیشنهاد خاص دیگر نیز برای شهردار منتخب اصلاحطلبان در شورای چهارم مطرح بود، نخستین شهردار زن و گزینه آنها کسی نبود جز معصومه ابتکار!
حبیب الله بیطرف دیگر گزینه جدی بخشی از اصلاحطلبان برای شهرداری تهران بود، مدیری موفق در دولت اصلاحات در وزارت نیرو و پیش از آنجا در جهاد سازندگی و دیگر سمتهای اجرایی.
از میان شهرداران مناطق نیز مصطفی سلیمی به عنوان مدیری موفق و همفکر با جریان اصلاحات نامش مطرح شد و از او برای اداره شهرداری برنامه خواسته شد. سلیمی امسال هم در انتخابات شورای شهر کاندیدا شد اما بعد از آنکه نامش در لیست نهایی امید قرار نگرفت به نفع این لیست کنارهگیری کرد.
این اسامی که چهار سال پیش مطرح شد و به صورت جدی روی آن بحث صورت گرفت هنوز هم جزو گزینههای جدی برای شهرداری تهران هستند، در کنار اسامی دیگری که شنیده میشود، از اسحاق جهانگیری گرفته تا پیروز حناچی، حسین مرعشی، محسن صفایی فراهانی، محسن نریمان، محسن مهرعلیزاده و ....