جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: پنجشنبه، 26 اسفند 1395     
نکات بهداشتي درباره ماهي شب عيد

 معاون سلامت اداره کل دامپزشکي توصيه هايي بهداشتي در خصوص ماهيان زينتي به شهروندان ارائه کرد.

کشتکار با توجه به در پيش بودن ايام نوروز و علاقه مندي مردم به خريد ماهي قرمز جهت سفره هفت سين به منظور رعايت مسائل بهداشتي و نگهداري ماهي گفت: بايد خريد را تنها از مراکز معتبر و بهداشتي انجام دهند و موقع خريد از ماهيان بيمار، بي حال، غيرغعال، فاقد رنگ شفاف و داراي لک روي پوست خودداري کنند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکي استان جهت نگهداري از ماهي زينتي اظهار داشت: ظرف ماهي بايد دهانه اي باز و گشاد داشته باشد و ميزان آب براي هر ماهي حداقل 2 ليتر و در دماي آب ساده 22 درجه و موقع تعويض 50 درصد آب بيشتر عوض نشود و قبل از استفاده از آب شهري چند ساعت کلر زدايي و بعد استفاده شود و از غذاي ماهي بسته بندي شده استفاده کنند.
وي همچنين در ادامه گفت: از دستکاري ماهيان خودداري کرده چرا که ضمن انتقال بيماري هاي پوستي سبب استرس به ماهيان مي گردد و ضروري است قبل و بعد از تماس با آب و ماهيان دست را با آب و صابون بشوييد و در پايان ايام نوروز از رها کردن ماهيان در نهر و جوي هاي آب خودداري کنند و ماهي خود را در مکانهايي که شهرداري ها آماده کردند رها سازند يا در محل آب هاي آزاد رها کنند.

 

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: