جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 22 اسفند 1395     
چند راهکار برای ارتباط خوب با فرزندان

روزنامه آرمان: اگر شما از آن دسته والدینی هستید که می‌خواهید ارتباط خود را با فرزندتان قوی‌تر کنید، ما در اینجا نکاتی را برایتان آورده‌ایم که با عمل به آنها رابطه شما تقویت خواهد شد.

شخصیت فرزند خود را بشناسید: اگرچه شكل‌گیری شخصیت فرزند در دستان والدین است، اما به هر حال محیط بیرون حال مدرسه باشد یا محیط‌های دوستانه نقش مهمی‌را در شكل‌گیری ابعاد شخصیتی فرزندتان دارد، از این رو سعی كنید این شخصیت را تا حد زیادی واكاوی كنید. حساسیت‌های فرزندتان را بشناسید و برای آنها احترام قائل شوید. به دوستان فرزندتان احترام بگذارید، آنها را جدی بگیرید و این موضوع را همیشه مدنظر قرار دهید. همچنین برای تفریح و اوقات فراغت نظر وی را جویا شوید.

علایق مشترک خود را بیشتر کنید: ممکن است شما به ورزش علاقه داشته باشید در حالی که پسرتان از کتاب خواندن در خانه لذت ببرد اما حتما سرگرمی‌دیگری نیز وجود دارد که هر دوی شما به آن علاقه داشته باشید. به عنوان مثال به پیک نیک رفتن.سعی کنید علایق مشترک خود با فرزندتان را شناسایی کنید و سرگرمی‌هایی که فرزندتان به آنها می‌پردازد را کشف کنید تا به وسیله آنها به او نزدیک شوید و زمان باهم بودن‌تان را افزایش دهید تا ارتباط میان شما نیز بهتر شود.

ارتباط كلامی‌مناسب با او داشته باشید: با فرزندتان ارتباط كلامی‌مناسب و بجایی داشته باشید؛ به آن معنا كه با رعایت جایگاه شما به عنوان پدر یا مادر سعی كنید با فرزندتان حداقل دقایقی از شبانه‌روز را با هم صحبت كنید و از نقطه نظرات هم باخبر شوید. سعی كنید در این محاورات از مشكلات و دغدغه‌های احتمالی فرزندتان باخبر شوید و برای آنها حتما راه‌حلی بیابید و به راحتی از كنار آنها نگذرید. سعی كنید قبل از این‌كه فرزندتان از شما درخواست كمك كند خودتان به كمك وی بروید و نگذارید هرگز برای رفع مشكلش به غریبه‌ها رو بزند حتی اگر دوست وی باشد. شناسایی این موقعیت‌ها تنها در صورتی امكان‌پذیر است كه شما رابطه كلامی‌مناسبی را با فرزندتان داشته باشید.

به فرزندتان گوش دهید: شما نیز از اینکه دیگران حرف‌هایتان را گوش دهند لذت می‌برید. اگر از همین حالا، قبل از هر گونه قضاوتی اول به حرف‌های فرزندتان گوش دهید سپس مشکل او را حل کنید، رابطه‌ای محکم با او ساخته‌اید که تا سال‌های سال باقی خواهد ماند. فرصتی فراهم کنید که بتوانید با او صحبت کنید.

خشم خود را کنترل کنید: هنگام گفت‌وگو با فرزندتان خشم تان را کنترل کنید (به عنوان مثال: به آرامی‌گفت‌وگو کنید، سعی کنید رفتار تدافعی نداشته باشید و به حرف‌های فرزندتان واکنش مثبت نشان دهید).

امین و رازدار وی باشید: همیشه رازدار فرزندتان باشید و اگر هم موضوعی را می‌خواهید به همسر خود بگویید سعی كنید مورد را كاملا در خفا مطرح کنید. رازداری و اعتمادسازی از مهم‌ترین اركان صمیمیت با فرزند است چراكه برای او اولین نكته در داشتن یك رابطه صمیمی‌با شما این است كه در وهله اول بتواند شما را همچون دوستی صادق و رازدار بپندارد و این موضوع همان هنر جلب اعتمادسازی شماست و نه چیز دیگر.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: