خبرگزاری میزان: ماه چهره خلیلی بازیگر عرصه تلویزیون و سینما گفت: در حال حاضر مشغول کاری نیستم و منتظر هستم تا در جشنواره فیلم فجر سه فیلمی را که به تازگی کار کرده ام، تماشا کنم.
وی ادامه داد: در جشنواره امسال سه فیلم دارم که به ترتیب "یادم تو را فراموش" به کارگردانی علی عطشانی ، "اشنوگل" به کارگردانی هادی حاجتمند و "نیمکت" به کارگردانی فلورا سام از جمله آثاری هستند که در جشنواره امسال با آن ها حضور پیدا می کنم.
بازیگر سریال تاریخی "در چشم باد" تصریح کرد: نقش هایی که در این سه فیلم ایفا کرده ام تفاوت های قابل ملاحظه ای با یکدیگر دارند به عنوان نمونه در فیلم "اشنوگل" نقش زنی را بازی می کنم که حدود 30 سال در بازداشتگاه اشرف که مربوط به منافقین بوده حبس کشیده و این زن در جوانی یک منافق بوده است.
وی همچنین اظهار کرد: حبس انفرادی طولانی مدت این زن باعث شده که همراه با بیماری های مختلفی آزاد شود که بخشی از این بیماری ها به فراموشی و مشکلات حافظه او بازمی گردد و در کنار آن یک سری بیماری های خاص هم دارد که من برای ایفای این نقش درباره انواع بیماری های مورد نظر خیلی تحقیق کردم و این نقش با توجه به اینکه خیلی چالشی بود ، به سختی درآمد.
خلیلی در ادامه صحبت های خود توضیح داد: داستان فیلم "یادم تو را فراموش" از ماجرای زندگی محمد خانی الهام گرفته شده و بنده نقش همسر او را ایفا می کنم. حسین یاری ، میترا حجار و مازیار فلاحی از جمله هنرمندانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته اند.
وی یادآور شد: همچنین نقشی که در فیلم سینمایی "نیمکت " ایفا کرده ام نقشی خاص است و داستان زندگی زنی را به تصویر می کشد که یک سری از رازها را در زندگی اش پنهان کرده که به مرور زمان این رازها برملا می شود.
بازیگر سریال تاریخی "کلاه پهلوی" همچنین اظهار کرد: بنده درباره چگونه کار کردن دیگر بازیگران نظری نمی دهم چرا که به هر حال همکارانم هستند اما خدا را شکر می کنم که در مورد خودم از طرف تهیه کننده یا دستیار کارگردان با من تماس گرفته شده و چنین گفته اند که ما فلان نقش را از شما دیدیم و می خواهیم در اثر ما حضور داشته باشید و همین برایم باعث افتخار است که به واسطه کارهایی که انجام داده ام، سرکار می روم .
بازیگر سریال "مختارنامه" همچنین یادآور شد: اطلاع دارم که برخی از کارهایی که انجام می شود با توجه به باندبازی های موجود در سینما صورت می گیرد و یکسری افراد به شکل گروهی سر کار حاضر می شوند مانند اینکه گروهی که سر یک کار با هم هستند سر کار بعدی هم با یکدیگر حضور پیدا می کنند.
این بازیگر عرصه تلویزیون و سینما همچنین گفت: البته موضوع کار کردن به واسطه روابط موجود در سینما نه تنها در مورد بازیگران بلکه در مورد فیلمبردار، گریمور و یا عوامل دیگر هم صدق می کند.
وی افزود: به ندرت پیش می آید که عوامل تکراری در یک اثر موفق باشند و من هیچ وقت چنین سینمایی را حمایت نمی کنم و در مواردی که می دانم در یک اثر بازیگری حضور دارد که برای ایفای نقشش پول پرداخت کرده یا فلان فرد به واسطه شخص دیگری در آن اثر حاضر شده، به هیچ عنوان در آن فیلم حضور پیدا نمی کنم چرا که اینگونه فقط حرص می خورم.
بازیگر فیلم سینمایی "مرگ کسب و کار من است" در بخش دیگری از صحبت های خود توضیح داد: با اینکه مادربزرگ من، زنده یاد پروین سلیمانی خود بازیگر بود اما من هیچ وقت توسط او سر کار نرفتم چرا که چنین روندی را قبول ندارم. من توسط مادربزرگم به آقای قادری معرفی شدم برای اینکه سر کار ایشان بروم و عکس و امضا بگیرم که در ادامه این موضوع، ماجرای بازیگری من اتفاق افتاد اما چنین بحثی که مادربزرگم بخواهد برای بازی من پادرمیانی کند، هیچ گاه اتفاق نیفتاد.
وی همچنین تصریح کرد: به عقیده من کار کردن به واسطه وجود یکسری افراد خاص که به عنوان واسطه قرار می گیرند هیچ گاه به دل بازیگر نمی نشیند البته این عقیده من است.
بازیگر سریال "گذر از رنج ها" با اشاره به حضورش در مجموعه تلویزیونی "دورهمی" و بازخوردهایی که پس از پخش این برنامه دریافت کرده، گفت: پس از پخش مجموعه تلویزیونی "دورهمی " خیلی غافلگیر و خوشحال شدم چرا که فکر نمی کردم تا این اندازه بازخوردهای خوبی داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه ضبط آن قسمت از برنامه "دورهمی" مربوط به چند وقت قبل بود و چندان به خاطر نداشتم که چه مطالبی در آن برنامه بیان شد، اما پخش برنامه بسیار مورد استقبال قرار گرفت و نظراتی که در صفحه های شخصی خود دریافت کردم بسیار مثبت بود.