باشگاه خبرنگاران جوان: در شرح حال اسفناک گروهک تروریستی منافقین، بتازگی گزارشی از منابع خبری منتشر شده دال بر اینکه؛ هم اکنون 600 نفر از عناصر گروهک تروریستی منافقین در کمپ آمریکایی کروپر در عراق حضور دارند که در روزهای آتی شاهد خواهیم بود پس از سناریوی کشته سازی آنها، دستاویز جدیدی برای هوسرانی و بازیهای حقوق بشری این گروهک خواهند شد.
اما موضوع طولانی شدن حضور منافقین در عراق ابعاد پیچیده ای دارد، که یکی از مهمترین عوامل آن را میتوان ارادۀ سرکردگان گروهک برای عدم خروج و بازی تبلیغاتی با عناصر فریب خورده عنوان کرد.
برخی از بازیهای جریان نفاق به بهانه باقی ماندن مزدوران منافقین در عراق بدین شرح است:
- مرگ اعضا به دلیل عدم رسیدن دارو و غذا به کمپ اشرف لیبرتی
- درگیری با نیروهای عراقی و کشته سازی برای ایجاد اراده باقی ماندن اعضا در گروهک منافقین
- کشتن عناصر به اصلاح مسئله دار و بازی حقوق بشری به واسطۀ آنها
- برگزاری نمایش در کشورهای اروپایی به بهانه ساکنان لیبرتی (کروپر) و اشرف
- انتقال امکانات و برخی مقرهای منافقین به جریان های تکفیری و معارض دولت عراق
- ایجاد انگیزه شدید برای اعضای فریب خورده جهت تسریع اعزام به اروپا
- ....
با این تفاسیر، گروهک تروریستی منافقین به دنبال باقی گذاشتن تعدادی از عناصر خود در عراق و قربانی کردن آنان و به راه انداختن بازی تبلیغاتی با عناصر کشته شده است.
این مسئله پس از خروج شخص رجوی از این کمپ آمریکایی در عراق کلید خواهد خورد، و منافقین در تلاشاند، با تحریک گروههای درون عراق، زمینههای حمله به کمپ کروپر و مظلوم نمایی در این راستا را نمایان کنند.
از سال 90 و خروج منافقین از کمپ اشرف همواره تمامی درگیریهای ایجاد شده حول منافقین، از سوی این گروهک تروریستی بوده و افرادی که در این بین از دست رفتند و کشته شدند، تنها به پروژه کشتهسازی اضافه شدند.
گفتنی است تعدادی که در کمپ آمریکایی کروپر در عراق حضور دارند در روزهای آتی برای نیات شوم کشتهسازی از آنان استفاده کرده و دستاویزی برای بازیهای حقوق بشری سازمان خواهند شد.
منافقین کوردل مصداق بارز، الغريق يتشبث بکل حشيش: غريق، به هر شاخهای خشکيدهای چنگ میزند (تا خود را نجات دهد).
قلم زدن در باب منافقین خلق، نگارش درباره جماعتی است که در راستای رسیدن به آرمان خود تلاش هایی کرده اند و شاید می کنند؛ غافل از آنکه راه خود را نادرست نمیپندارند و برای بقای ظاهری خود، بیهوده دست و پا میزنند که این تلاشی است برای فرار از زباله دان تاریخی که سالهاست به آن ملحق شدهاند.
انقلاب اسلامی ایران، به دلیل ماهیت اسلامی و مردمی بودنش راه مقابله به بصورت مستقیم را برای دشمنان خود بسیار دشوار کرده است. لذادر طول سالهای گذشته غرب و مشخصا آمریکا ابزارهای گوناگونی را علیه جمهوری اسلامی بکار گرفته است.
یکی از این راهها ابزار نظامی بود. ابزار نظامی به شیوههای مختلفی نظیر جنگ تحمیلی و همچنین ترورهای گسترده مقامات و حتی افراد معمولی جامعه در کشور مطامع غرب توسط منافقین را تا اندازهای منتفع کرد.
اما در واکاوی گروههای تروریستی باید افزود: گروهکهای متعددی در این میان دستورات اربابان آمریکایی خود را اجرا کردهاند. یکی از گروههایی که بصورت وسیع دست به جنایات فراوانی در کشورمان زدند، گروهک منحرف منافقین بودند. اقداماتی که گروهک تروریستی منافقین علیه مردم ایران انجام دادند امکان پذیر نمیشد مگر با پشتیبانی برخی از کشورهای غربی.
در تشریح سبقه سیاه نوکران غربی میتوان گفت: نیابد فراموش کرد که 35 سال پیش سرکرده منافقین به همراه بنیصدر رییس جمهور خائن به وطن، پس از فرار از ایران در یک فرودگاه نظامی فرانسه فرود آمده و از امکانات گسترده فرانسویها و دیگر کشورها بهرهمند شده و مورد حمایت لجستیکی و حتی رسانهای قرار گرفتند.
گروهک منفور منافقین سپس در کشور عراق و در زمان رژیم بعث عراق ساماندهی شدند و در جنگ تحمیلی عیله کشورمان به ارتش صدام دیکتاتور مخلوع یاری رساندند. در همین اواخر هم پیرامون موضوعات هستهای در راستای اقدامات ضد ایرانی با غرب همکاری کردند و امروز هم که از هم پیمانان رژیم جنایت کار آل سعود محسوب میشوند.
مجموعه این تحولات نشان میدهد، گروهکهای تروریستی همچون منافقین یک ابزار و آلت دستی برای غرب علیه کشورهای مستقل نظیر جمهوری اسلامی هستند چرا که دولتمردان غربی توان مقابله مستقیم با آن را ندارد.
بطور کلی منافقین را بایستی در چارچوب یک ابزار و آلت دست نگریست. در دورانهای مختلف، این ابزار کارایی متفاوتی داشته است. باید افزود غرب به تازگی رویکرد جدیدی نسبت شبکه نفاق پیدا کرده است.
همانطور پیشبینی میشد، غرب پس از موضوع هستهای بحث حقوق بشر را مورد دستاویز و بهانهجویی قرار خواهد داد. از زمان اشغال عراق توسط نیروهای آمریکایی، سرکرده منافقین از صحنه بیرونی منافقین حذف شد و پس از جایگزین شدن همسر وی مریم رجوی رویکرد منافقین به شعار حقوق بشری تغییر کرد.
در این میان طبیعتا برخی از بازیگران منطقهای نظیر عربستان و آمریکا به دلیل امکانات محدودی که به واسطه قدرت جمهوری اسلامی در اختیار دارند، ناگزیر هستند برای رسیدن به اهداف خود بازهم به منافقین رجوع کنند.
در رابطه با بازگشت غربیها بر استفاده مجدد از گروهک تروریستی منافقین باید گفت چه بسیار مضحک است گروهکی که تاریخچه سراسر روسیاهی و جنایت را با خود یدک میکشد، مورد اطمینان غرب قرار گرفته است و این رسوایان زمانه را با مباحثی مانند دموکراسیخواهی و حقوق بشر پیوند میزنند.
دولتمردان غربی به خوبی میدانند که منافقین در میان مردم ایران تا چه اندازه منفور و مذموم هستند. امروز برای ملت ایران جای سربلندی است که سردمداران غربی در مقابل ملت ما آنقدر تهی دست است که رو به مهرههای تاریخ مصرف گذشته خود آوردهاند و پشت گروه ورشکستهای مثل منافقین جبهه میگیرند. شاید این شیوه غربیها بهترین راه برای آشکار کردن چهره دروغین دموکراسی غرب برای مردم و جوانان ما باشد.