ایسنا: در این بررسی متخصصان به مطالعه عادات غذایی و وزن بیش از ۹۲۰۰ فارغ التحصیل دانشگاه اسپانیا در مدت پنج سال پرداختند.
افرادی که همزمان از نان سفید و نان سبوسدار مصرف کرده بودند در معرض افزایش وزن نبودند در حالی که افرادی که فقط از نان سفید مصرف میکردند ۴۰ درصد بیشتر در معرض اضافه وزن و چاقی بودند.
ارتباط قابل توجهی بین مصرف نان سبوسدار به تنهایی و چاق شدن وجود نداشت که این امر ممکن است به دلیل نوع کربوهیدرات، محتوای فیبر خوراکی و دیگر ترکیبهای موجود در نان سبوسدار باشد.