خردل یک ماده غذایی بسیار مفید است که طعم تقریبا تندی دارد و میتواند باعث افزایش سوختوساز بدن شود. همچنین این ماده برای تقویت دستگاه گوارش مفید است و مصرف آن میتواند باعث تقویت سینوسها شود.
سیمرغ: سس خردل قطعا از خردل تهیه شده اما همه سسها علاوه بر ماده اصلی خود حاوی برخی افزودنیها شامل تخممرغ، امولسیفایرها، ادویه و... هم هستند. خردل یک ماده غذایی بسیار مفید است که طعم تقریبا تندی دارد و میتواند باعث افزایش سوختوساز بدن شود. همچنین این ماده برای تقویت دستگاه گوارش مفید است و مصرف آن میتواند باعث تقویت سینوسها شود.
سس خردل برای چه کسانی ممنوع است؟
افرادی که معده حساسی دارند، دستگاه گوارششان ضعیف است یا دچار زخممعده شدهاند نباید از خردل استفاده کنند زیرا دچار سوزش سرمعده یا معدهدرد خواهند شد.
افرادی که دچار کولیت یا التهاب روده هستند نیز باید از مصرف خردل بپرهیزند و در صورتی که تمایل به استفاده از این ماده غذایی دارند باید ابتدا مقدار بسیار کم آن را امتحان کنند.
یادتان باشد همه ادویهها خواص خوب زیادی دارند. مهمترین این خواص وجود ایزوفلاونوییدها یا مواد آنتیاکسیدانی است که برای سلامت انسان بسیار مفید هستند. همچنین بیشتر ادویهها میتوانند باعث افزایش متابولیسم و سوختوساز بدن شوند. در نتیجه مصرف ادویهها بهخصوص خردل و فلفل برای افرادی که رژیم لاغری دارند بسیار مفید است و به روند کاهش وزن آنها کمک میکند اما یادتان باشد مصرف زیاد سس خردل به این دلیل که حاوی مقدار زیادی چربی است، بهخصوص برای افراد چاق یا دارای اضافه وزن توصیه نمیشود. درست است که خردل خاصیت افزایش سوختوساز دارد اما چربی موجود در سس آن انرژی دریافتی بدن را افزایش میدهد، بنابراین هرچند سس خردل نسبت به سایر سسها بهخصوص سس مایونز ارجح است اما باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد.