یک متخصص تغذیه گفت : برخی به دلیل داشتن رژیم غذایی ممکن است در وعده افطار به خوردن نان و پنیر و یا یک غذای سبک بسنده کنند و دروعده سحری گرسنگی آنها را اذیت کند.
باشگاه خبرنگاران: محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه گفت: با توجه به کم بودن زمان افطار تا سحر اگر افطاری مفصل مصرف شود میزان گرسنگی در وعده سحر کم خواهد بود.
وی ادامه داد: اما برخی به دلیل داشتن رژیم غذایی ممکن است در وعده افطار به خوردن نان و پنیر و یا یک غذای سبک بسنده کنند و دروعده سحری گرسنگی آنها را اذیت کند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: افراد به هنگام سحری میتوانند با خوردن یک غذای کامل همراه با میوه به مقدار کافی گرسنگی کمتری را تجربه کنند.
عزیزی تاکید کرد: بهتر است در هنگام سحر، خوردن آب و چای زیاده روی نشود زیرا به دلیل رقیق شدن خون و نیاز به دفع ادرار ،بدن انسان بیش از یک ساعت توان نگهداری مایعات را در خود ندارد.
وی ابراز داشت: مصرف مایعات در وعده سحر به طور معمول بین یک الی دو لیوان و مصرف میوه و سبزیجات در حد نیاز به دلیل دارا بودن فیبربالا میتواند زمان طولانی تری را برای حفظ مایعات بدن به صرف کند.
عزیزی یاد آورشد: شربت خاکشیر یکی از مایعات دیر دفع است که در وعده افطار میتواند فرد را در طول روز با تشنگی کمتری مواجه کند.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: استفاده از غذاهای تند،شور،چرب و خیلی شیرین نیز در طول روز فرد را با تشنگی مفرط روبرو میکند.
وی درباره خواب بعد از سحری خاطر نشان کرد: با چند قدم راه رفتن در حدود 5 الی 10 دقیقه به هضم غذا کمک کرده و سپس استراحت کنید.