فارس: زهرا عبداللهی مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت با اعلام آغشته بودن برخی میوههای موجود در بازار به روغن پارافین گفت: به دلیل نگهداری طولانی مدت از روشهایی مانند آغشته کرده میوه به پارافین استفاده میشود.
وی افزود: مردم هنگام مصرف این میوهها، آنها را بخوبی شست و شو دهند و پوست آنها را بگیرند.
مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت همچنین تأکید کرد: میوههایی که پوست کندنی نیستند باید با مواد شوینده شست و شو شوند تا مواد نگهدارنده آنها که مضر برای بدن انسان است، پاک شود.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا پارافین و مواد نگهدارنده به مرور زمان از طریق پوست جذب میوه میشوند؟ گفت: بخش عمده در پوست میوه است که با پوست گرفتن جدا میشود البته آغشته کردن به مواد نگهدارنده مختص تمام میوهها نیست و در مورد میوههایی که باید طولانی مدت نگهداری شوند، اجرا میشود.