جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: سه شنبه، 15 دی 1394     
درمان بیماری گوارشی با کلم قمری

پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان: کلم قمری از خانواده کلم‌ها می‌باشد که خواص درمانی فراوانی را دارد.

امروزه در بازار زیاد به چشم می‌خورد طعم خوب و مالامال از مواد معدنی و غنی می‌باشد.

بدین منظور برای شناخت بهتر این صیفی پرخاصیت به چند نکته اشاره می‌‌کنیم تا کلم قمری سالم و مطمئنی را خریداری کنید و با خواص آن آشنا شوید:

1-کلم قمری در فصل‌های پاییز و زمستان موجود است.

2-هنگامی که خام می‌باشد طعم تند و تیزی دارد می‌توان مانند کلم بروکلی از ساقه‌هایش نیز مصرف کرد هنگامی که آن پخته می‌شود طعم آن کمی شیرین می‌شود. حتی در بسیاری از رستوران‌های شرق آسیا به صورت کبابی همراه با قارچ سرو می‌کنند. حتی قابلیت سرخ کردن هم دارد و طعم خوبی دارد.

3-رنگ این کلم از داخل باید سفید رنگ باشد و کمی رنگ سبز کم دیده شود و پوست آن باید بنفش باشد اگر پوست تیره و سیاه باشد یعنی تازه نیست.

4-برگ‌های این کلم خوراکی می‌باشند و حاوی آهن فراوان است می‌توان به سالاد اضافه کرد با سس خردل طعم خوبی پیدا می‌کند.

5-کلم قمری یک منبع غنی از فیبر است که برای سیستم گوارش بسیار مفید است.

6-حاوی ویتامین سی (C)، (B6) و پتاسیم است.

7-یک فنجان خام این صیفی تنها 36 کالری دارد و برای رژیم غذایی بسیار مفید است.

8-دقت کنید که روی پوست آن ترک یا لک نباشد. سایز کوچک این میوه بهتر از بزرگ‌ترها است. معمولاً کلم قمری بزرگ سفت و غیرقابل خوردن است.

9-بیشتر از یک هفته این کلم را در یخچال نگه داری نکنید.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: