باشگاه خبرنگاران: سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه با بیان اینکه آنچه که در رژیمهای لاغری از اهمیت بیشتری برخوردار است کیفیت تغذیه است نه کمیت آن، گفت: شمارش تعداد لقمههایی که میخورید کمکی به لاغریتان نمیکند بلکه این عمل حتی میتواند اثر عکس داشته باشد و باعث ایجاد ولع بیشتر برای خوردن در شما ایجاد کند.
وی ادامه داد: آنچه که اشخاص برای کمک به لاغر شدنشان باید مدنظر داشته باشند کیفیت مواد غذایی است که در سبد تغذیه خود راه دادهاند.
دکتر صفوی با اشاره به برخی مواد کم کالری گفت: به طور مثال 100 گرم کاهو دارای 20 کالری است و این در صورتی است که 100 گرم آجیل دارای 600 کالری است و این یعنی 100 گرم آجیل 30 برابر همین مقدار کاهو چاقکننده است.
این متخصص تغذیه در ادامه افزود: در نتیجه افراد برای لاغر شدن باید مواد غذایی کم کالری را بیشتر مورد استفاده قرار دهند و با خوردن بیشتر سبزیها و میوهها به طور مثال سوپ، سبزیجات و سالادهای بدون سسهای چرب میتوانند سریعتر به اندام دلخواه خود برسند علاوه بر اینکه کم خوری، کم کردن غذاهای چرب و ورزش را نیز نباید فراموش کنند