جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: چهارشنبه، 1 شهريور 1402     
ترفندی حرفه‌ای برای از بین بردن تندی غذا

 خراسان: برای خیلی از ما پیش آمده است که برخی از مواقع هنگام آشپزی کردن مقدار زیادی فلفل را به غذا اضافه می‌کنیم و این کار باعث می‌شود تا غذای ما تند شود، در صورتی که این اتفاق برای شما افتاد، نگران تندی بیش از حد غذای خود نباشید، با انجام این ترفند می‌توانید این تندی را تا حد قابل ملاحظه‌ای از بین ببرید. صرفاً کافی است در چند دقیقه آخری که قرار است غذای خود را از روی شعله بردارید، مقداری آب لیموی تازه (متناسب با تندی غذا) را به غذا اضافه کنید، به همین سادگی از تندی غذای شما کاسته خواهد شد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: