جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: شنبه، 28 مرداد 1402     
۱۰ اتفاقی که با خوردن زیاد زردچوبه برایتان می‌افتد!

ایسنا: اگر از زردچوبه زیاد استفاده کنید، این ۱۰ اتفاق برایتان می‌افتد.

۱. سرعت‌بخشی به کاهش وزن

۲. آرتریت یا التهاب مفاصل بهبود می‌بخشد

در زردچوبه، پلی‌فنال وجود. پلی‌فنال نوعی آنتی اکسیدان‌ است که موجب کاهش التهابات در بدن می‌شود. 

۳. ضد افسردگی

 طبق مقاله‌ای که مجله نقد غذا و علوم تغذیه در سال ۲۰۱۹ منتشر کرده است، زردچوبه علائم بیماری‌های اضطرابی و افسردگی را کاهش می‌دهد.

۴. کمک به کاهش قند خون

 پژوهشگران دریافتند که زردچوبه می‌تواند به کنترل قند خون کمک کند و از آسیب به کلیه و سیستم عصبی جلوگیری کند.

۵. ضد آلزیمر

طبق گزارش ریدرز دایجست، مردمی که در هند زندگی می‌کنند نرخ آلزایمر کمتری نسبت به مردم اروپا و آمریکا دارند. به همین علت پژوهشگران قرص‌های مکملی از زردچوبه تهیه کرده و به بیمارانی که در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند تجویز می‌کنند.

۶. ضد سرطان

۷. جلوگیری از کیست تخمدان

ماده کورکومین موجود در زردچوبه خاصیت ضو موتاژن دارد که موجب برطرف ساختن این اختلالات در زنان می‌شود 

۸. ضد کلسترول خون

۹. کاهش بیماری‌های قلبی

۱۰. مبارزه با مولکول‌های رادیکالی




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: