جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: پنجشنبه، 7 ارديبهشت 1402     
۵ راهکار برای رفع شیرینی زیاد غذا

 فرارو: گاهی هنگام پخت غذا پیش می‌آید که غذا بیش از آنچه می‌خواهید شیرین می‌شود. برای رفع شیرینی زیاد غذا می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید.

برای رفع شیرینی زیاد غذا می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید، اما توصیه می‌شود که قبل از اضافه کردن هر یک از این مواد به غذا، یک قاشق کوچک از غذا را به عنوان نمونه تست کنید تا ببینید طعم آن به کار شما می‌خورد یا خیر.
 
۵ راهکار برای رفع شیرینی زیاد غذا
 
۱- اضافه کردن عصاره لیمو
 
برای رفع شیرینی زیاد غذا، می‌توانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که می‌تواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.
 
۲- استفاده از اسید سیتریک
 
می‌توانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک استفاده کنید.
 
۳- اضافه کردن نمک
 
اضافه کردن کمی نمک به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد.
 
۴- استفاده از ادویه‌های تند
 
اضافه کردن ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.
 
 
 
اضافه کردن آب لیمو به غذا می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: