ایسنا: به گفته محققان عصاره ریز کیسهها (thylakoids) موجود در اسفناج با آزادسازی هورمونهای سیری که برای کنترل احساس گرسنگی مفید هستند، میتواند میل به غذا خوردن را کاهش دهد.
«فرانک ال گرینوی» از مرکز تحقیقات پزشکی پنینگتون در لوئیزیانای آمریکا، گفت: کاهش احساس گرسنگی و عدم تمایل به مصرف غذاهای حاوی نمک ممکن است ریزکیسهها را برای مبتلایان به فشار خون بالا و بر طرف ساختن مشکلات چاقی مرتبط با آن سودمند سازد.
در این بررسی محققان به تاثیر مصرف عصاره ریز کیسههای موجود در اسفناج روی احساس سیری میزان غذای دریافتی، لیپیدها و گلوکز پرداختند.
به گزارش ایسنا به نقل از خلیج تایمز، نتایج به دست آمده نشان داد عصاره اسفناج حاوی ریزکیسهها مدت زمان احساس سیری را در فرد دو ساعت بیشتر میکند.