به گزارش گروه حمل و نقل و ترافیک شهرداری نیوز : معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران در جلسه شوراي مديران اين معاونت با تأكيد بر اهتمام جدی مديريت شهري بر اجراي طرح ساماندهي منطقه 12 با رويكرد انضباط ترافيكي گفت: مديريت حمل و نقل بار و كالا، نظمبخشي به ترافيك، توسعه پيادهراهها، بهبود و توسعه حمل و نقل عمومي، توسعه سيستمهاي هوشمند حمل و نقل و نگاه اجتماعي و فرهنگي به اين موضوع از جمله محورهاي اصلي اين طرح محسوب ميشوند كه در قالب 26 اقدام فهرست شدهاند..
بازار تهران به الگوي نظم و انضباط تبديل ميشود/توسعه شبكه پيادهراهي در منطقه 12
مهندس سيد جعفر تشكري هاشمي افزود: در موضوع مديريت حمل و نقل بار و كالا، ساماندهي حاملان بار اعم از موتورسيكلتها، وانتبارها و گاريهاي دستي، مد نظر است و در محور انضباط بخشي به ترافيك، اصلاح رفتار كاربران از طريق اعمال قوانين و مقررات با محوريت خط سفيد در دستور كار دارد.
وي با اعلام اين كه در بحث توسعه پيادهراهها، تكميل شبكه پيادهراهي محدوده بازار از جمله خيابانهاي 15 خرداد شرقي و ناصرخسرو، اجراي پيادهراه در خيابان 30 تير، تعريض پيادهروي خيابان امام خميني (ره) و ساماندهي وضعيت اتوبوسراني، توجه به توسعه حمل و نقل عمومي انبوه بر و راهاندازي مُدهاي حمل و نقل پاك، مورد نظر است.
جنس كار فرهنگي با كار عمرانی متفاوت است
معاون شهردار تهران با اشاره به اين كه توسعه سيستمهاي هوشمند حمل و نقل و تكميل زيرساختهاي هوشمند ترافيكي و نیز تمركز بر موضوعات اجتماعي و فرهنگي و اطلاعرساني از ديگر محورهاي پروژه مذكور است، اظهار كرد: هدف از اجراي طرح ساماندهي ترافيكي بازار، ارائه خدمات شايسته به ساكنان منطقه 12 و شهرونداني است كه هر روز به اين منطقه تردد دارند.
مهندس تشكري هاشمي با بيان اين كه جابهجايي بار و كالا در بازار تهران، وضعيت رقتباري دارد و توجه به زندگي كارگراني كه كار جابهجايي در بازار را بر عهده دارند از اهميت ويژهاي برخوردار است، تصريح كرد: مديريت بار و كالا در بازار تهران نياز به ساز و كاري براي ايجاد سازماني منسجم و منظم دارد، به نحوي كه هم نيازهاي معيشتي كارگران بازار را برطرف كند و هم بتواند پاسخگوي نیاز انبوه شهرونداني كه هر روز به قلب تجاري كشور مراجعه می كنند، باشد.
وی با تأکید بر این که در حوزه حمل و نقل بار و کالا با مشارکت بازاریان و کارگرانی که در بازار مشغول به کار هستند، مجموعه اصول و ضوابطی که بتواند در موضوع جابه جایی بار و کالا، ملاک عمل قرار گیرد را تدوین و تنظیم می نماییم، اضافه کرد: به این منظور، مجموعه ای از اقدامات اجتماعی و فرهنگی از جمله آموزش کاربران را در دستور کار قرار داریم، چرا که اعتقاد داریم جنس کار فرهنگی با کار عمرانی متفاوت است و هر گونه اقدام فرهنگی باید با همدلی و مشارکت خود مردم اجرا شود.
مأموریت داریم نظم و انضباط را در بازار استقرار دهیم
معاون شهردار تهران با اشاره به این که ساماندهی جابه جایی بارهای غیر متعارف از طریق موتورسیکلت ها با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی و با مشارکت راکبان موتورسیکلت را در دستور کار قرار داده ایم، اظهار کرد: مأموریت داریم تا با همکاری بازاریان و شاغلان در بازار، نظم و انضباط را در این محدوده استقرار بخشیم و بازار تهران را به الگوی نظم و انضباط تبدیل کنیم.
مهندس تشکری هاشمی با بیان این که یکی از ساز و کارهای نظم بخشی به بازار، نظارت تصویری بر آن با استفاده از سیستم های هوشمند حمل و نقل است تا بتوانیم با کنترل محدوده بازار، نظم و انضباط را در آن پیاده سازی کنیم، تصریح کرد: بازار، منطقه ای است که تاریخ پایتخت و تجارت کشورمان در آن تمرکز و جریان دارد و دستگاه های اجرایی کشور در آن متمرکز شده اند و باید شأن و شئون منطقه 12 و اهالی آن و افرادی که هر روز به این منطقه رفت و آمد می کنند، حفظ شود.
وی با تأکید بر این که تابلوهای ترافیکی و علائم راهنمایی و رانندگی در معابر منطقه 12 باید تقویت شده و محورهایی که استعداد و قابلیت پیاده راه سازی دارند باید مورد مطالعه قرار گیرند، اضافه کرد: در حوزه اطلاع رسانی، آموزش شهروندی و تبلیغات محیطی باید کار چند جانبه انجام شده و نسبت به انجام اصلاحات هندسی و اجرای طرح های هندسی اقدام شود.
هدف؛ هوای پاک، شهر منظم و ترافیک روان است
معاون شهردار تهران با اشاره به این که در اجرای طرح ساماندهی منطقه 12، حوزه حمل و نقل و ترافیک تمام قد آمادگی دارد و تلاش خواهیم کرد تا این طرح در طول تابستان و قبل از شروع سال جدید تحصیلی به صورت کامل در این منطقه اجرا شود، اظهار کرد: البته همه فعالیت های پیش بینی شده از طریق شهرداری منطقه 12 انجام می شود اما با توان منطقه را کمک می کنیم تا اقدامات پیش بینی شده را به درستی انجام دهد.
مهندس تشکری هاشمی با بیان این که در جهت ارتقای کیفیت زندگی در منطقه 12 تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت، تصریح کرد: هر چند پروژه «خط سفید» در منطقه 12 به صورت ویژه مورد توجه قرار خواهد گرفت، اما این پروژه محدود به منطقه مذکور نخواهد بود و در سایر مناطق و همچنین در بزرگراه های شهری نیز با جدیت دنبال خواهد شد.
وی در پایان با تأکید بر این که با تدابیر شهردار محترم تهران، آرزوی داشتن هوایی پاک، شهری منظم و ترافیکی روان، به آرزویی دست یآفتنی تبدیل شده، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری به عهدی که در جهت خدمات رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهر و شهروندان بسته و به قول و قرارهای خود با مردم، پآیبند هستیم.
طرح 4 موضوع در شورای مدیران معاونت حمل و نقل و ترافیک
همچنین در این جلسه دکتر برنجی مدرس دانشگاه، کاربردهای طب کار در پیشگیری از حوادث و جرایم احتمالی در محیط کار و فضاهای اداری را با توجه به متدهای نوین بین المللی توضیح داد و پیمان سنندجی مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، گزارشی از وضعیت تولید اتوبوس های دو کابین در یکی از کارخانجات خارجی سازنده این اتوبوس ها را ارائه کرد.
گفتنی است ارائه ماتریس عملیات ساماندهی ترافیکی منطقه 12، موضوع دیگر این جلسه بود که از سوی مرتضی خشایی پور معاون مطالعات و برنامه ریزی سازمان ترافیک مطرح شد و ارائه برنامه های سال 94 دفتر محیط زیست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، آخرین موضوعی بود که از سوی دکتر وحید حسینی مدیر عامل شرکت کنترل کیفیت هوا ارائه گردید.