به گزارش گروه نگاه پارلمان به شهر تهرانی نیوز، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به شعار سال جاری تحت عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی» عنوان کرد: ورود گروه ها و شرکت های دانش بنیان به حوزه صنعت باید به خوبی رصد شود در غیر این صورت پایان سال با حجم انبوهی از شرکت های تحت عنوان دانش بنیان مواجه خواهیم شد.
مصطفی رضا حسینی قطب آبادی اظهار داشت: تذکر مقام معظم رهبری در خصوص کیفیت خودرو و در ادامه تعیین شعار سال تحت عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» از سوی ایشان مهر تاییدی است که مجلس سال گذشته تمهیدات خوبی برای صنعت خودرو اتخاذ کرده اما تحقق شعار سال بستگی به اراده دولت دارد در غیر این صورت شعاری بیش نخواهد بود.
وی با ابراز تاسف از اینکه صنعت خودرو کشور به حیات خلوت دولت ها تبدیل شده است، تصریح کرد: یکی از مهم ترین چالش های کشور عدم ثبات مدیریتی است و در هیچ کجای دنیا مانند ایران مدیران در رأس امور به سرعت جایگزین نمی شوند و دلیل آن عدم دقت کافی در انتخاب مدیران است. مادامی که دولت بر صنعت خودرو سایه افکنده شاهد تحولی در این صنعت نخواهیم بود و تحقق شعار سال در خودروسازی نیز در گرو کوتاه شدن دست دولت است.
نماینده مردم شهر بابک در مجلس شورای اسلامی افزود: دخالت های غیرمعقول دولت به مانعی بزرگ در امور بخش خصوصی به ویژه در حوزه صنایع و معادن که فعالیت ها و اشتغال زایی خوبی دارند تبدیل شده است و باعث شده امور بخش خصوصی به کندی پیش رود و تمایل سرمایه گذاران به فعالیت در این زمینه کاهش پیدا کند.
قطب آبادی در خصوص ضرورت حضور شرکت های دانش بنیان در صنعت خودرو اظهار داشت: یکی از مشکلات کشور ما این است که با طرح موضوعی بلافاصله مدعیان زیادی پیدا می شوند. در رابطه با شعار سال نیز همین موضوع مطرح است و افراد بسیاری که در دستگاه های اجرایی و وزارتخانه ها حضور دارند مدعی دانش بنیان بودن می کنند. بنابراین تشخیص اینکه چه شرکت و گروه هایی دانش بنیان هستند موضوع بسیار مهمی است.
وی تاکید کرد: ورود گروه ها و شرکت های دانش بنیان به حوزه صنعت باید به خوبی رصد شود در غیر این صورت پایان سال با حجم انبوهی از شرکت ها تحت عنوان دانش بنیان مواجه خواهیم شد که صرف اینکه مبالغی دریافت کنند مدعی دانش بنیان بودن کرده اند و عملا دستاوردی برای کشور نخواهند داشت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامیدر پایان با اشاره به اهمیت اشتغال آفرینی در کشور عنوان کرد: اشتغال زایی، حفظ قشر جوان کشور و خوشبین کردن آنها به آینده مهم ترین اصل است لذا کلیه امور صنعتی باید به اشتغال زایی ختم شوند و دستیابی به این مهم وابسته به اراده دولت است. مجلس نیز در صورت تقاضای دولت به اشتغال افرینی در کشور کمک خواهد کرد.