ایسنا: محمد صفریان امروز هفتم اردیبهشت ماه در همایش بزرگداشت هفته سلامت که در تالار ابن سینا مشهد برگزار شد، اظهار کرد: معمولا تاثیر سموم باید تا 24 یا 48 ساعت پس از ورود سم، از بین برود اما در کشور ما این سموم باقی میماند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه سموم در بافتهای حیوانی سریع وارد شده و به خوبی نیز جدا نمیشود، افزود: بخشی از شعار هفته سلامت یعنی«ایمنی غذا از مزرعه تا سفره» ناظر بر فرآیندهای طبخ غذاست.
صفریان خاطرنشان کرد: ادارات بازرگانی و صنعت و معدن همکاری خوبی ندارند، زیرا برخی از سمومی که استفاده از آن در کشورهای اروپایی ممنوع شده است، در کشور ما هنوز استفاده میشود.