به گزارش گروه حمل و نقل عمومی و شهری تهرانی نیوز، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور به تشریح برنامه های سازمان تاکسیرانی در سال 1400پرداخت.
مرتضی ضامنی بیان کرد: نوسازی ناوگان تاکسیرانی یکی از مهم ترین برنامه های ما در سال جاری است و امیدواریم با همکاری شرکت خودروساز داخلی بتوانیم نوسازی 30 هزار تاکسی فرسوده را به مرحله اجرا درآوریم.
وی ادامه داد: ارتباط میان تاکسی های اینترنتی با شهرداری ها در بستر ساماندهی مشترک اطلاعات از دیگر تمهیدات سازمان تاکسیرانی است تا شهرداری ها بتوانند بر دستورالعمل های تاکید شده به صورت هوشمند نظارت کنند. همچنین آموزش شاغلین سازمان های تاکسیرانی در بخش های مختلف مدیریتی، فنی و کارشناسی را در سال جدید در دستور کار خود قرار دادیم.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور اجرای پروتکل های بهداشتی در زمان شیوع کرونا را از برنامه های دیگر این سازمان در سال جدید عنوان کرد و گفت: امیدوارم بتوانیم در این چهار محور برنامه هایی شایسته شهروندان و تاکسیرانان در سال جاری داشته باشیم.
ضامنی درباره نرخ کرایه تاکسی در سال جدید اظهار داشت: فرآیند افزایش یا اصلاح نرخ کرایه تاکسی ها در قانون مشخص شده و پس از تصویب در شورای اسلامی و تایید فرمانداری هر شهر قابلیت اجرا دارد و سازمان تاکسیرانی هر شهر می توانند فرآیند اصلاح قیمت ها را انجام دهند. ضمن اینکه این فرآیند زمان مشخصی ندارد و سازمان تاکسیرانی هر شهری که این فرآیند را طی کرده باشد طبق مصوبه شورای شهر می تواند اصلاح قیمت ها را اجرا کند.
وی افزود: تعیین نرخ کرایه تاکسی در تهران نیز از این قاعده مستثنی نیست و پس از تصمیم شورای شهر تهران و فرآیند اداری هر درصد افزایشی که به تصویب برسد در حوزه تاکسیرانی قابل اجرا است.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانیهای شهری کشور در پاسخ به این سوال که برای تقویت سازمان تاکسیرانی در سال جدید چه انتظاراتی از مسئولین دارید، گفت: امور حوزه تاکسیرانی فرا سازمانی است و در بخش نوسازی تاکسی های فرسوده خودروسازها باید اولویتی را لحاظ کنند و در چهارچوب تفاهم های صورت گرفته نیازهای حوزه تاکسیرانی را رفع کنند. از طرف دیگر باید ثبات قیمتی را در خودروهای مشمول تاکسی داشته باشیم تا رانندگان بتوانند با سهولت بیشتری برای نوسازی تاکسی خود اقدام کنند. همچنین نیازمند تسهیلات بانکی و مساعدت بانک ها هستیم.
ضامنی خاطرنشان کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت رانندگان بخش حمل و نقل عمومی از مشاغل پرخطر و در معرض ابتلا به کرونا هستند. لذا انتظار ما این است که پس از کادر درمان و دیگر مشاغل پرخطر، رانندگان تاکسی در اولویت واکسن قرار بگیرند. در همین راستا هم وزیر کشور مکاتبه ای با ستاد ملی کرونا داشتند که امیدواریم مورد پذیرش قرار بگیرد تا تاکسیرانان در زمان شیوع کرونا ضمن ارائه خدمات به مردم از این بیماری مصون بمانند.