خبرگزاری مهر: مشاور رئیس کل زندان های کشور گفت: زندان و زندانی خروجی و تبلور بخشی از فرهنگ جامعه است که باید به آن توجه ویژه شود و با آسیب شناسی درست مشکلات برطرف شود.
حجت الاسلام وکیل پور با اشاره به اینکه در طراحی و برنامه ریزی های فرهنگی باید به پایان خط نیز توجه داشت، گفت: زندان خروجی اتفاقات فرهنگی در کشور است بنابر این باید در طراحی و عملیاتهای فرهنگی به پایان خط کارها نیز توجه ویژه شود.
وی تاکید کرد: در این راستا توجه به آسیبهای اجتماعی به عنوان یک عملیات مشترک میان سازمان تبلیغات اسلامی و زندانهای کشور مد نظر قرار گرفته است تا شاخصهایی در این راستا مشخص شود.
مشاور رئیس کل زندانهای کشور با بیان اینکه باید از ریشه مشکلات مطلع باشیم تا بتوانیم برای رفع آنها عملیات کنیم، گفت: تدوین نظام مسائل زندان در راستای بررسی همین مشکلات بود که حدود ۸ شاخص و اولویت کلی مشخص گردید و از طرفی موضوع حضور طلبهها در زندان نیز در این مسیر کم فراوان میکند.
حجت الاسلام وکیل پور ادامه داد: زمانیکه با زندانیان صحبت میکنیم متوجه مشکلات و آسیبها میشویم که تمامی آنها نیز از فقر مالی نیست.
«سحر تبر» مشکل عاطفی داشت
وی با بیان اینکه کانون خانواده از جمله مباحثی است که میتواند در موضوع آسیبهای اجتماعی بسیار تأثیرگذار باشد، گفت: زمانیکه با یکی از همین شاخهای اینستاگرامی «سحر تبر» در زندان صحبت میکردم یکی از مشکلاتش را عدم در آغوش گرفته شدن از جانب پدر عنوان کرد که این موضوع همان مشکل عاطفی و دیده نشدن است.
مشاور رئیس کل زندانهای کشور یادآور شد: فقر مالی و فقر فرهنگی باعث زندانی شدن و آسیب اجتماعی برای افراد میشود بنابر این مسئولین باید به تمامی آنها توجه کنند.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی بد نیست، گفت: باید استفاده از فضای مجازی مدیریت شده باشد همانگونه که والدین حاضر نیستند مواد مسموم را در کنار دست نوزاد و نوجوان خود قرار دهند.
حجت الاسلام وکیل پور تاکید کرد: از طرفی باید مباحث فرهنگی در خصوص زندانیان ازاد شده نیز مد نظر باشد و باید نگاه مردم به زندانی و خانواده زندانی در جامعه تغییر کند.