باشگاه خبرنگاران جوان: رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا نسبت به ارسال پیامهای تبلیغ بستههای حمایتی کرونا در فضای مجازی توسط کلاهبرداران به شهروندان هشدار داد.
سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به مصوبه ستاد ملی کرونا در خصوص محدودیتهایی که از ابتدای آذر ماه آغاز میشود، گفت: مجرمان سایبری در شبکههای اجتماعی با تشویق شهروندان و فعالان اقتصادی به ثبت نام در درگاههای جعلی برای دریافت حمایتهای اقتصادی دولت، قصد دارند تا اطلاعات بانکی آنان را سرقت کنند.
وی افزود: هنوز هیچ تصمیمی برای پرداخت بسته حمایتی برای شهروندان یا فعالان اقتصادی از سوی مسئولان تعریف نشده است و مجرمان سایبری با طرح شایعاتی، شهروندان و فعالان اقتصادی را تشویق میکنند تا با افشای اطلاعات شخصی خود، به ظاهر برای دریافت کمکهای دولتی اقدام کنند و برای این منظور پیامهایی جعلی را در شبکههای اجتماعی برای آنان ارسال میکنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: هدف منتشر کنندگان شایعات پرداخت بسته حمایتی از سوی دولت به شهروندان، سرقت اطلاعات بانکی و هویتی افراد است.
سرهنگ رجبی تأکید کرد: شهروندان به هیچ عنوان فریب شایعات منتشر شده در شبکههای اجتماعی را نخورند و به سایتها و درگاههای پیشنهاد شده در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی برای ثبت نام دریافت بسته حمایتی و یا ثبت اطلاعات بانکی اقدام نکنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: در صورتی که هرگونه کمک و حمایت اقتصادی به تصویب برسد قطعا از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی میشود و هرگونه پیام در این خصوص در شبکههای اجتماعی یا ارسال پیامک به شهروندان قطعا فریب است.
وی در پایان از مردم عزیز خواست هرگونه پیام مجرمانه را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir لینک مرکز فوریتهای سایبری با ما درمیان بگذارند.