تسنیم: ناصر رضاییپور دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره دلایل بروز کبد چرب اظهار داشت: امروزه زنان مدام در حال رژیم گرفتن و لاغر شدن هستند و این مسئله صدمات جدی به آنان وارد میکند.
به گفته وی هر فرد مزاج مخصوص به خود را دارد و همه نباید لاغر باشند چرا که افرادی که دارای مزاجهای تر هستند ذاتا نسبت به افراد دیگر چاقترند. امروزه برخی از متخصصان عقیده دارند مثلا کسی که قدش 160 سانتی متر است حتما باید 60 کیلو باشد ولی از دیدگاه طب سنتی وزن هر فرد نسبت به طبع جبلی یا طبع ذاتی متفاوت است.
همه افراد نباید لاغر باشند
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: افرادی که با مزاج گرم و خشک یا سرد و خشک متولد میشوند معمولا نسبت به افرادی که دارای مزاج گرم و تر یا سرد و تر هستند لاغرترند و حتی ممکن است وزنشان تغییر نکند و لاغر بمانند ولی افرادی که دارای مزاجهای گرم و تر یا سرد و تر هستند معمولا افرادی هستند که از ابتدا وزنشان بیشتر است و حتی در طول عمر خود وزنشان بالاتر میرود.
لاغرشدن غیر اصولی زنان از عوامل بروز کبد چرب است
رضایی پور عنوان کرد: زنانی که مدام در حال لاغر کردن هستند، کم غذا میخورند و ممکن است برای لاغرشدن از موادغذایی مانند کاهو، سرکه، انواع ترشی، ماست، آب سرد و ... استفاده میکنند چون این مواد دارای طبع سرد است و مزاج افراد را به سمت سردی و تری سوق میدهد، کبد چرب در این افراد بیشتر رخ میدهد.
وی ادامه داد: اگر افراد 6 اصل سلامتی که شامل آب و هوا، خوردنیها و آشامیدنیها، خواب و بیداری، حرکت و سکون، احتباس و استفراغ و اعراض نفسانی را به خوبی رعایت کنند، سلامت خواهند بود.
جویدن کامل غذا از کبد چرب جلوگیری میکند
دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: تغذیه در بروز کبد چرب نقش اساسی را بر عهده دارد. جویدن کامل غذا، صرف غذا فقط هنگام گرسنگی، ترک غذاخوردن بیش از سیری کامل خود از بروز کبد چرب پیشگیری میکند.
رضایی پور خاطرنشان کرد: امروزه افراد بیش از 8 تا 10 بار غذای خود را نمیجوند این در حالی است که جهر لقمه باید بیش از 30 بار جویده شود چرا که هضم غذا از دهان آغاز میشود و جویدن کامل غذا خود عامل هضم بهتر غذا میشود همچنین از بروز کبد چرب جلوگیری میکند.