به گزارش گروه حمل و نقل و ترافیک شهری تهرانی نیوز، با توجه به آثار و عوارض توقف اجرای طرح ترافیک و طرح کنترل آلودگی هوا در افزایش ترافیك محدوده ى مركزى شهر، پیشنهاد اجراى طرح ترافیك پس از شب هاى قدر در شوراى ترافیك تهران بررسى شد.
سید مناف هاشمى معاون حمل و نقل و ترافیك شهردارى تهران در حاشیه شوراى ترافیك تهران از احتمال اجراى طرح ترافیك پس از شبهاى قدر و یا ابتداى خرداد خبر داد و گفت: با توجه به آثار و عوارض توقف اجرای طرح ترافیک و طرح کنترل آلودگی هوا، بر اجرای مجدد طرح هاى ترافیكى تاکید داریم.
وى با اشاره به اینكه طرح پیشنهادى اجراى طرح ترافیك كه پیش از این در جلسات مختلف بررسى و مطرح شده بود، هم در شوراى ترافیك تهران و با حضور "دكتر زالى" فرمانده ستاد مقابله با كروناى استان تهران، "دكتر حناچى" شهردار تهران و اعضاى كمیسیون عمران و حمل و نقل شوراى اسلامى شهر تهران نیز بررسى و نقاط ضعف و قوت طرح پیشنهادى بررسى شد. گفت: پیشنهاد شد پس از شب های قدر و یا ابتداى خرداد ماه اجراى آن مدنظر قرار گیرد.
معاون حمل و نقل و ترافیك شهردارى تهران با بیان اینكه لغو طرح ترافیك و طرح محدوده ى كنترل آلودگى هوا، افزایش ترافیک معابر اصلی در محدودههای مرکزی شهر، تردد سنگین وسایل نقلیه و افزایش تاخیر در ترددها و بروز ترافیکهای شدید، اشباع فضای پارک حاشیهای و افزایش پارک دوبله و در نتیجه، کاهش ظرفیت معابر را در پى داشته است اظهار داشت: پیشنهاد شده، در مرحله اول، زمان طرح ترافیک که پیش از این از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۹ بود به ساعت ۸ صبح تا ۱۶ کاهش یابد، در عین حال از ساعت 14 به بعد نیز خروج از محدودههای ترافیکی رایگان خواهد بود.
به گفتهی وی، با توجه به اینکه اکنون زمان کار ادارات از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ منظور شده است، لذا سفرهای کاری در این طرح، مشمول محدودیت تردد نخواهند شد، همچنین برای ساکنین محدودههای طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا نیز تخفیفهایی بیش از تخفیفهای معمول در نظر گرفته شده است.
مناف هاشمى ادامه داد: تمهیداتی هم برای تاکسی های تلفنی و اینترنتی در نظر گرفته شده، بطوریكه ٢٠٠ تا ٣٠٠ هزار دستگاه تاكسى اینترنتى و تلفنى مشمول تسهیلات در این طرح خواهند شد.
به گفته معاون شهردار تهران ابعاد مثبت و منفى این طرح طی دو هفته پس از اجرا، بررسى و سنجیده خواهد شد و چنانچه نیازمند تغییرى باشد اصلاحات انجام خواهد شد.
وی با تاكید بر اینكه باید فاصله ى اجتماعى و مقررات پروتكل ستاد ملی مقابله با كرونا در حمل و نقل عمومى رعایت شود تصریح كرد: در حال حاضر ۵۰۰ هزار نفر از خطوط اتوبوسرانى و ۶۰۰ هزار نفر از مترو استفاده می كنند، كه مقرر شد با در نظر گرفتن تمامى پروتكل هاى بهداشتى و تحقق فاصله گذارى اجتماعى این طرح پیشنهادى پس از شب هاى قدر اجرا شود.