۲ دانشجو با استفاده از پوست انبه نوعی نی حافظ محیط زیست ابداع کرده اند که در نمایشگاه علم ، فناوری و نوآوری دانشگاه های مکزیک برنده جایزه نخست شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، سالانه بیش از ۵۰ میلیون تن انبه در سراسر جهان کشت و پوست آنها دورریز می شود.
اکنون دو تن از دانشجویان مکزیکی با استفاده از پوست این میوه نی تجدید پذیر ساخته اند و موفق به دریافت جایزه نخست نمایشگاه علم ، فناوری و نوآوری دانشگاه ها در مکزیک شده اند.
«ایتزل پانایگوا» و « آلوندرا مونتسرات» برای حفاظت از محیط زیست و اجتناب از خسارت پلاستیک ها به اکوسیستم این نی را اختراع کرده اند.
این دو دانشجو بیش از یک سال در کالج CCH فعالیت کردند تا روش ترکیب و فراوری پوست انبه را ابداع کنند. آنها در نهایت توانستند ورقه ای نازک از پوست انبه تولید کنند که به شکل یک لوله در می آید.
آلوندرا مونتسرات در این باره می گوید: این نمونه مشابه نی معمول ولی کمی ضخیم تر است. رنگ آن نیز بین زرد و قهوه ای است و جالب آنکه بوی انبه می دهد. اما هیچ طعمی از انبه در نوشیدنی را به وجود نمی آورد. ما مجبور شدیم چند بار آزمایش های مختلفی را انجام دهیم و در نهایت موفق شدیم.