جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 11 آذر 1398     
سیبی که تا یک سال تازه می‌ماند

 محققان آمریکایی موفق به تولید یک نوع سیب قرمز و پیوندی شدند که می‌تواند تا یک سال تازه بماند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، محققان دانشگاه ایالتی "واشنگتن" با بیش از دو دهه تلاش موفق به تولید یک نوع سیب شدند که ویژگی منحصر به فردی دارد.
 
تولید سیبی که تا یک سال تازه می‌ماند
 
این سیب "Cosmic Crunch" نام گرفته و از ابتدای هفته جاری به صورت رسمی در آمریکا به فروش می‌رسد.
 
دوستداران میوه، با مصرف این سیب یک حس فوق‌العاده را تجربه خواهند کرد زیرا این سیب بسیار شفاف و آبدار است و تا ۱۲ ماه یا یک سال عمر دارد و اگر در شرایط درست محافظت شود تا این مدت تازه می‌ماند.
 
این محصول نتیجه یک تحقیق است که از سال ۱۹۹۷ آغاز شده و طی آن روی یک میوه پیوندی کار شده که مبتنی بر یک نوع سیب به نام " هانی کریسپ"(Honeycrisp) است.
 
در حال حاضر "Cosmic Crunch" ثبت اختراع شده و گفته شده که یک سیب آبدار و بزرگ بوده و بافت محکمی دارد.
 
همچنین سطح قند و اسیدیته آن هم به طور طبیعی بالاست. به این ترتیب یک سیب شیرین است.
 
تیم تحقیقاتی پروژه گفته‌اند که در صورت مصرف این سیب در شیرینی‌ها، می‌توان از قند کمتری در شیرینی استفاده کرد زیرا این سیب خود به اندازه کافی شیرین است.
 
مقاومت این سیب در برابر تغییر رنگ بالاست و اگر در یخچال نگهداری شود، شش ماه یا بیشتر دوام خواهد داشت. این در حالی است که عمر سیب در شرایط کنترل شده ۱۲ ماه به طول می‌انجامد.
 
اگر سیب در کابینت و یا دمای اتاق نگه داشته شود هم تا چند هفته تازه می‌ماند.
 
به گفته محققان دلیل این دوام هم این است که سیب "Cosmic Crunch" هیچ کدام از اختلالات انبار شدن که سیب‌های عادی دارند از جمله "قهوه‌ای شدن داخل سیب"، "آسیب‌های ناشی از سرما"، "چین و چروک شدن بافت سیب" و یا "حساسیت به دی‌اکسید کربن و اکسیژن کم" ندارد.
 
گفتنی است در ظاهر این سیب لکه‌های سفید رنگ هم به چشم می‌خورد.
 
تولید این سیب با دوام نتیجه ۲۰ سال تحقیق محققان است.
 



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: