جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 17 آذر 1393     
کاهش قیمت داروهای وارداتی

تسنیم: رئیس سازمان غذا و دارو از اجرای بزرگترین پروژه جلوگیری از فساد غذایی و دارویی خبر داد و گفت: سازمان غذا و دارو در جریان این شکایات سه حوزه روغن پالم، برنج و خمیر مرغ به هیچ وجه متهم نبوده است.

رسول دیناروند با اشاره به اینکه این سازمان یک دستگاه نظارتی محسوب می شود، اظهار داشت: قانون برای وزارت بهداشت در حوزه نظارت بر سلامت فرآورده های غذایی و دارویی وظایف را تایین کرده است که پیگیری و اجرای این وظایف به عهده سازمان غذا و دارو است.

به گفته دیناروند، در عین حال ما وظیفه داریم بجز محافظت از سلامت مردم، به گونه ای رفتار کنیم که از سلامت درون سازمانی نیز اطمینان داشته باشیم و دچار انحراف و فساد نشویم.

وی با اشاره به اینکه تاخیر در صدور مجوزها، جلوگیری از صدور آنها و صدور مجوزهای بی مورد تخلف بارز محسوب می شود، عنوان کرد: بزرگ ترین پروژه برای جلوگیری از فساد اداری و شفاف سازی فعالیت ها، پرتال سازمان غذا و دارو است که در سال جاری آغاز به کار کرده است و قبل از پایان امسال به طور کامل اجرایی می شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه با اجرای این پرتال تمام فرایندهای صدور مجوز، ترخیص از گمرک و صدور پروانه ساخت، به طور الکترونیک صورت خواهد گرفت، ادامه داد: مشتریان نیز به طور الکترونیک می توانند تقاضای خود را پیگیری کنند و نیاز به مراجعه حضوری حذف خواهد شد. چون همین مراجعات حضوری می تواند منشاء بروز تخلف باشد.

فقط 3 درصد از بیماران برای تهیه ملزومات پزشکی به خارج از بیمارستان می روند

دیناروند در ادامه با بیان اینکه تا قبل از طرح تحول سلامت، طبق ارزیابی ها، 40 درصد از مراجعان به بیمارستان ها ناچار بودند برای تهیه ملزومات پزشکی و برخی اقلام دارویی به خارج از بیمارستان بروند، اظهار کرد: این خود یک تخلف بارز بود و به دو دلیل رخ می داد؛ اول اینکه بیمارستان ها به علت بدهی های سنگین از تهیه برخی ملزومات عاجز بودند و این روند باعث شده بود انتظارات بیماران در محیط بیمارستان برآورده نشود. دوم اینکه از نظر هزینه ها به بیماران اجحاف می شد.

رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه فرانشیز پرداختی از سوی بیمار باید حداقل 10 درصد باشد، گفت: با این روند غلط، فرانشیز بیماران گاهی تا 30 درصد افزایش می یافت ضمن اینکه خیلی از ملزومات و داروها تحت پوشش بیمه نبودند.

به گفته دیناروند، طبق آخرین ارزیابی های وزارت بهداشت، در حال حاضر فقط 3 درصد از بیماران برای تهیه برخی ملزومات پزشکی و داروها به خارج از بیمارستان می روند.

وی با اشاره به اینکه علت بروز همین 3 درصد تخلف نیز این است که پزشک اقلامی را خارج از فهرست مصوب بیمارستان برای بیمار تجویز می کند، افزود: تمام تجویزهای پزشکان باید بر اساس فهرست فارماکوپه بیمارستان باشد تا همین میزان 3 درصد تخلف نیز از بین برود.

به گزارش وزارت بهداشت دیناورند در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سوالی مبنی بر شکایت 4 وکیل از رییس سازمان غذا و دارو در خصوص عدم پیگیری کافی تخلفات غذایی در حوزه روغن پالم، خمیر مرغ و برنج نیز گفت: رسانه ها باید در انعکاس چنین اخباری صدق و درستی خبر را رعایت کنند.

وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در سه حوزه روغن پالم، برنج و خمیر مرغ به هیچ وجه کوتاهی نکرده است و خود جریان پیگیری تخلفات را از ابتدای طرح موضوع به دست گرفت، بیان داشت: سازمان غذا و دارو در جریان این شکایات به هیچ وجه متهم نبود و برای مسئولان قضایی و وکلای طرح کننده شکایت نیز کاملا مسجل شد که ما در مجموعه وزارت بهداشت در خصوص رسیدگی به این تخلفات، پیش قدم بودیم و وظایف خود را به طور کامل انجام دادیم.

کاهش 26.5 درصدی قیمت داروهای وارداتی

رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص کنترل هزینه داروهای بیماران صعب العلاج نیز توضیح داد: هزینه های این بیماران از طریق عقد تفاهم نامه با بیمه ها، کنترل شده است و 300 قلم دارو تحت پوشش این تفاهم نامه هستند ضمن اینکه مبلغ اعتباری که امسال در این خصوص به بیمه ها اختصاص داده می شد، حدود هزار و 350 میلیارد تومان است.

دیناروند با بیان اینکه در 6 ماهه اول سال جاری داروهای تولید داخل به هیچ وجه تغییر قیمت نداشتند، گفت: 200 قلم داروی وارداتی برای بیماران مزمن و صعب العلاج از طریق فراخوانی که وزارت بهداشت در سال 93 اعلام کرد، مشمول واردات موازی شدند. به این معنی که هر شرکتی که بتواند این داروها را ارزانتر از سایر شرکت ها وارد کند، مجوز واردات را به آن شرکت اختصاص خواهیم داد.بناباین با اعلام این فراخوان برای واردات این داروها 26.5 درصد کاهش قیمت داشتیم.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: