ایسنا: حسگرهای این گوشی که «سایدزوایپ» نامیده میشوند، از سیگنالهای رادیویی استفاده میکنند و مکانیزم کارشان مانند استفاده از رادار در هواپیماهاست.
شن زائو و ماتیو رینولد دو پژوهشگر آزمایشگاه دانشگاه واشنگتن اعلام کردند که در آیندهای نه چندان دور، تنها با یک حرکت ساده میتوان آهنگی را که میشنویم، تغییر داده و یا گوشی را که در جیب یا کیفمان است، خاموش کنیم.
ماتیو رینولد میگوید: اگر به شیوه استفاده رادارها در هواپیما یا کشتیها بنگرید، میبینید که در این سیستمها یک فرستنده وجود دارد که در حال فرستادن مداوم انرژی به محیط اطراف است و بخشی از این انرژی توسط اشیایی که در اطراف وجود دارد، دوباره به خود دستگاه منعکس می شود.
در مورد گوشیهای هوشمند، جسمی که باعث انعکاس انرژی میشود، دست کاربر است که مانند آینه، سیگنالهای تلفن را به منبع منعکس میکند و به گفته ماتیو رینولد، این سیگنالهای منعکس شده باعث فعالیت حسگرها میشود و با تغییر جریان سیگنالها، عملکرد گوشی نیز تغییر میکند.
او میافزاید: آنچه ما انجام میدهیم، استفاده از یک دستگاه الگوریتم است. به کمک آن، واکنشهای مختلف دستگاه به حرکات مختلف دست را تعریف میکنیم و هنگامی که این هماهنگی میان حرکات دست و واکنشهای گوشی بوجود آمد، میتوانیم بگوییم که کدام حرکت ویژه باعث ایجاد چه عملی از سوی دستگاه میشود.
به گزارش یورونیوز، تاکنون حسگرها با دقتی معادل 87 درصد به حرکات دست واکنش درستی نشان دادهاند و اگرچه تمام فعالیتها هنوز در محیط آزمایشگاهی انجام میشود اما پژوهشگران امیدوارند که بزودی سازندگان گوشیهای هوشمند این فناوری را از محیط آزمایشگاه فراتر برده و وارد بازار کنند.